Και κοινωνικό ιατρείο από την “Κίτρινη γραμμή βοήθειας και αλληλεγγύης”

Ακόμα ένα βήμα μπροστά προχώρησε η “Κίτρινη γραμμή βοήθειας και αλληλεγγύης” που δημιούργησε η ΑΕΛ με τη βοήθεια πολλών και με πρωτοστάτη τον Κώστα Βήχα. Θα παρέχει από τον Φεβρουάριο και δωρεάν ιατροφαρμακευτική βοήθεια σε όσους συμπολίτες μας δεν έχουν τη δυνατότητα με τη συνδρομή του γιατρού εθελοντή Κωνσταντίνου Μακρίδη.

Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ σε όλους!!!

Αναλυτικά:

Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από την αμφισβήτηση των ηθικών αξιών και τον ατομισμό, γιατροί όπως ο καρδιολόγος Κωνσταντίνος Μακρίδης κρατούν την έννοια της ανθρωπιάς ζωντανή αποδεικνύοντας ότι η ιατρική είναι ύψιστο λειτούργημα και προσφορά.
Στα πλαίσια της κοινωνικής της δράσης η Κίτρινη γραμμή βοήθειας και αλληλεγγύης ανακοινώνει τη συνεργασία με τον εθελοντή γιατρό Κωνσταντίνο Μακρίδη ο οποίος θα προσφέρει χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση τις ιατρικές του γνώσεις σε όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη.
Το κοινωνικό μας ιατρείο θα λειτουργήσει από τον Φεβρουάριο, κάθε Τετάρτη. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες στη σελίδα μας.
Πιστοί στην αρχή μας ότι η αλληλεγγύη είναι το μόνο μας όπλο, συνεχίζουμε να προσφέρουμε την έμπρακτη και αδιάκοπη στήριξη μας στις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy