Φανούριος: “Εκτός ομάδας ο Αγκίρε, διαγράφηκε ο Γκάκπε, θα παλέψουμε να κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ”

Για όλα τα θέματα που απασχολούν τον Απόλλωνα μίλησε σήμερα(25/1) στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ισοπαλία με τη Νέα Σαλαμίνα: «Δεν ήταν αποτέλεσμα που αντικατόπτριζε την εικόνα. Ήμασταν εξαιρετικοί μέχρι το σημείο που δεχτήκαμε το γκολ και στράβωσε το παιχνίδι μετά την αποβολή. Είχαμε ευκαιρίες για να καθαρίσουμε, δύο δοκάρια, δεν το πράξαμε και το πληρώσαμε. Η Σαλαμίνα έκανε δύο ευκαιρίες, το γκολ και μία μετά που θα μπορούσε να γυρίσει το παιχνίδι. Αυτοί πέτυχαν τον στόχο τους, εμείς αποτύχαμε. Με τον εαυτό μας πρέπει να τα έχουμε. Δεν λυγίζουμε, δεν τα βάζουμε κάτω. Είδαμε τι μπορεί να κάνει ο Παπουνασβίλι, περιμένουμε τον Μπίσεσβαρ, τους Νταμπό και Σακέτι τις επόμενες αγωνιστικές και τον Μπούτνερ.».

Για τη μείωση της απόστασης από τους συνδιεκδικητές: «Κάποια στιγμή θα συνέβαινε, κάποια στιγμή ίσως ανοίξουμε την ψαλίδα, κάποια στιγμή ίσως μας ξεπεράσουν. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια, πρέπει να παραμένεις ψύχραιμος. Είχαμε πολλά θετικά χθες».

Για το παιχνίδι που έρχεται με τον ΑΠΟΕΛ: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και δίνουν τρεις βαθμούς. Πρέπει να παλέψουμε να κερδίσουμε».

Για τα αγωνιστικά: «Περιμένουμε ενημέρωση λίγο μετά τις 15:00».

Για τα παράπονα της Νέας Σαλαμίνας για τη διαιτησία: «Έχουν το δικαίωμα να διαμαρτύρονται αν αισθάνονται αδικημένοι».

Για τον Αγκίρε: «Θα ενημερώσουμε όταν έχουμε κάτι. Είναι εκτός ομάδας. Ακόμα δεν έχει παρθεί απόφαση. Ο Γκακπέ διαγράφηκε για να γραφτεί ο Μπίσεσβαρ».

Για την τέταρτη κίνηση: «Δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση».

Για τη θέση του Απόλλωνα ενόψει συνέλευσης: «Είναι πάγια η θέση μας, δεν αλλάζει κάτι και θα σεβαστούμε τη δημοκρατική διαδικασία».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy