Υποψηφιότητα Μάριου Χαραλάμπους στις Βουλευτικές

Την υποψηφιότητα του για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, ανακοίνωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Μάριος Χαραλάμπους.

Η ανακοίνωση του ΕΛΑΜ για τον παλαίμαχο άσσο του Απόλλωνα:

Αφ’ ότου ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Παράταξής μας Χρίστου Χρίστου με τον Παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα και Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Μάριο Χαραλάμπους, το ΕΛΑΜ ανακοινώνει την υποψηφιότητα του στις Βουλευτικές Εκλογές του Μαΐου, στην Επαρχία Λεμεσού. Για την Παράταξή μας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή να βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο μας άτομα που τίμησαν την Κύπρο διεθνώς.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Ο Μάριος Χαραλάμπους γεννήθηκε στις 18/6/1969 και κατάγεται από το Πραστειό Αυδήμου, είναι παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών.

Είναι πρώην διεθνής  ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα και μέλος της καλύτερης εντεκάδας στην ιστορία της ομάδας μετά από ψηφοφορία των οπαδών της, διετέλεσε αρχηγός της εθνικής Κύπρου, ενώ βρίσκεται στην δεκάδα των ποδοσφαιριστών με τις περισσότερες συμμετοχές. Επίσης είναι κάτοχος του ανώτατου διπλώματος προπονητικής Uefa PRO Licence.

Εργάζεται στο Συμβούλιο Αποχετεύσεως Λεμεσού – Αμαθούντος, στη θέση του τεχνικού επιθεωρητή πολίτης μηχανικής.

Λόγω των έντονων εθνικών και κοινωνικών του ανησυχιών εντάχθηκε στο ΕΛΑΜ από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής του, ενώ είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

enter " "

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy