Μέ “Πάπου” βασικό και Μπίσεσβαρ στην αποστολή!

Πολύ δύσκολο και συνάμα άλλο τόσο σημαντικό παιχνίδι δίνει ο Απόλλωνας αύριο(24/1) κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής.

Με τα δύο νέα αποκτήματα στη διάθεση του, αλλά και κάποιους ποδοσφαιριστές του ξεκούραστους, αφού πήραν ανάσες, ο Γιάννης Πετράκης θα επιλέξει το καλύτερο δυνατό σχήμα για τη νίκη, που θα κρατήσει στην κορυφή τον Απόλλωνα.

Ο Δημητρίου θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ενώ αλλαγή θα προκύψει στο κέντρο της άμυνας αφού ο Ρομπέρζ θα απουσιάσει λόγω καρτών και τη θέση του θα πάρει ο Κατελάρης ως παρτενέρ του Γιούστε. Ο Πέδρο θα επιστρέψει στα δεξιά της άμυνας, με τον Βασιλείου να βρίσκεται στο αριστερό άκρο.

Από εκεί και πέρα τρεις ποδοσφαιριστές διεκδικούν τις δύο θέσεις του κέντρου με τους Μάρκοβιτς και Ντένιτς να είναι οι επικρατέστεροι. Ο Γεωργιανός Παπουνασβίλι θα πάρει για πρώτη φορά θέση στο αρχικό σχήμα, καθώς θα κινείται ως επιτελικός χαφ και πίσω από τον επιθετικό κορυφής. Οι υπόλοιποι τρεις λογικά θα είναι οι γνωστοί με τους Πίττα και Γιαννιώτα να κινούνται στα άκρα της επίθεσης ενώ ο Ντιγκινί θα αναλάβει τον ρόλο του επιθετικού κορυφής.

Στους αναπληρωματικούς θα βρίσκεται το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα, ο Ολλανδός Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που ήδη προπονήθηκε δις στο Κολόσσι και όπως οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν, “βγάζει μάτια” και αυτό που απομένει είναι να το δείξει και στον αγωνιστικό χώρο!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy