Ρεκόρ με το… καλημέρα ο Οζιέ στο Μόντε Κάρλο

Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της WRC, Σεμπαστιάν Οζιέ, επικράτησε για όγδοη φορά στην καριέρα του στο Ράλι του Μόντε Κάρλο

Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της WRC, Σεμπαστιάν Οζιέ, επικράτησε για όγδοη φορά στην καριέρα του στο Ράλι του Μόντε Κάρλο -που ήταν ο πρώτος αγώνας της χρονιάς- πετυχαίνοντας και σχετικό ρεκόρ. Ο Γάλλος οδηγός της Toyota, κυριάρχησε στο ιστορικό ράλι, που διεξήχθη για 89η (!) φορά στην νοτιοανατολική Γαλλία και άφησε πίσω του τον Μονεγάσκο, Σεμπάστιαν Λεμπ, ο οποίος έχει επικρατήσει στο Μόντε Κάρλο επτά φορές.

Ο Οζιέ… έστειλε μήνυμα στους αντιπάλους του, κερδίζοντας τις οκτώ από τις 14 ειδικές διαδρομές του αγώνα, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Βρετανό «ομόσταυλο» του, Ελφιν Εβανς και στην τρίτη, τον Βέλγο, Τιερί Νεβίλ της Hyundai.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, το αυτοκίνητο ήταν υπέροχο, ήταν πραγματικά ευχαρίστηση. Είμαι σχεδόν δακρυσμένος, νομίζω ότι ήταν καλή απόφαση να αγωνισθώ για άλλη μια χρονιά», σχολίασε μετά τον αγώνα ο Οζιέ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy