Ξεφεύγει η κατάσταση με τα οπαδικά: Μολότοφ σε ανοιχτή πιτσαρία και μήνυμα “θα καείτε όλοι”

Πρωτοφανές περιστατικό στην Θεσσαλονίκη, όταν άγνωστoι μπήκαν σε ανοιχτή πιτσαρία και πέταξαν μολότοφ, φωνάζοντας "θα καείτε όλοι"

Περιστατικό που ανάλογό του δεν έχουμε ξαναδεί στην χώρα μας, συνέβη τα ξημερώματα στην Θεσσαλονίκη, αναγκάζοντας την αστυνομία να σημάνει συναγερμό.

Ήταν 2:30 τα ξημερώματα, όταν δύο νεαροί με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, μπήκαν σε μία πιτσαρία που βρίσκεται επί της 25ης Μαρτίου και στην οποία εκείνη την ώρα βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης και τέσσερις υπάλληλοι.

Άνοιξαν την πόρτα, και ένας από τους δύο δράστες φώναξε: «Εδώ μέσα θα καείτε όλοι», ενώ ο συνεργός του άναψε και πέταξε μία μολοτοφ εντός του καταστήματος, πριν χαθούν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ευτυχώς η μολότοφ δεν έσκασε και έτσι δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός τραυματισμός ή μεγάλες υλικές ζημιές.

Έρευνες και εκτιμήσεις

Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, όμως οι δύο δράστες είχαν χαθεί με το μηχανάκι που οδηγούσαν.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας πήραν το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της πιτσαρίας.

Το σημείο και η χρονική στιγμή που σημειώθηκε η επίθεση, όπως αναφέρει το thestival.gr οδηγούν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα πως το κίνητρό των δραστών είναι οπαδικές διαφορές.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy