Έκλεισε Μπράντονιτς…

Πριν από τον Ιάπωνα Καγκάβα ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει τον Βόσνιο επιθετικό Βλάντιμιρ Μπράντονιτς του οποίου η λύση της συνεργασίας με την Ράντνικ ήδη ανακοινώθηκε και ο ίδιος ετοιμάζει τις βαλίτσες του για άμεση άφιξη στη Θεσσαλονίκη.

Η σχετική ανακοίνωση της βοσνιακής ομάδας αναφέρει:

«Επιβεβαιώνουμε επίσημα την αναχώρηση του Βλαντιμίρ Μπράντονιτς στον ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη.

Μετά από διαπραγματεύσεις,  εξετάζοντας τη συνολική κατάσταση και ακολουθώντας τις διαδικασίες, αποφασίστηκε ότι ο Μπράντονιτς θα λάβει άδεια για να αλλάξει περιβάλλον».

Από την πλευρά του παίκτης δήλωσε: «Από τη μια είμαι χαρούμενος, από την άλλη στεναχωριέμαι που αφήνω την ομάδα, τους συμπαίκτες μου και την πόλη. Θα είμαι πάντα φίλος της Ράντνικ και εύχομαι να παραμείνει στην κατηγορία».

Ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς γεννήθηκε στην πόλη Πριμπόι στις 11 Δεκεμβρίου του 1999 και ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Ράντνικ Μπιέλινα, με την οποία πραγματοποίησε και το επαγγελματικό του ντεμπούτο στις 22 Ιουλίου του 2017.

Ο Μπράντονιτς με την φανέλα της Ράντνικ μέτρησε συνολικά 66 εμφανίσεις και 16 γκολ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy