Ξέρει καλά από τίτλους ο Buttner, το πήρε στην Premier League(pics)

Έρχεται στον Απόλλωνα με παρακαταθήκη το πρωτάθλημα της Premier League, κάτω από την καθοδήγηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και ένα Κύπελλο Ολλανδίας με τη Φίτεσσε!

Εξίσου σημαντική μεταγραφή για τους “γαλάζιους” μ΄αυτή του Μπίσεσβαρ, είναι και η μεταγραφή του Alexander Buttner που βρίσκεται στα σκαριά, αφού ήδη έχει ανακοινωθεί η καταρχήν συμφωνία και απομένει η κάθοδος του στην Κύπρο, οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και η επίσημη ανακοίνωση υπογραφής συμβολαίου.

Ο Alexander Buttner είναι γεννημένος στην Ολλανδία στις 11 Φεβρουαρίου του 1989, έχει ύψος 1,74 και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και μπορεί να παίξει όλη την αριστερή πλευρά. Είναι αριστεροπόδαρος και έχει αγωνιστεί σε Φίττεσε, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Δυναμό Μόσχας, Άντερλεχτ, ενώ πριν έρθει στον Απόλλωνα αγωνιζόταν στην Αμερική στην ομάδα Revolution.

Μεγάλα επιτεύγματα στην καριέρα του η κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων στην Αγγλία, το πρώτο με την ομάδα U23 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2012-2013, ενώ το μεγάλο του επίτευγμα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Premier League τη χρονιά 2013 με την ομάδα των ¨κόκκινων διαβόλων” και κάτω από την καθοδήγηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Το 2017 κατέκτησε και το Κύπελλο Ολλανδίας με τη Φίτεσσε.

Έχει λοιπόν την εμπειρία να βοηθήσει τον Απόλλωνα στην κατάκτηση του μεγάλου του στόχου, ενώ ήδη η ιστοσελίδα transfermarket.com, τον έχει γράψει στο ρόστερ του Απόλλωνα και μάλιστα μέχρι τον Μάιο του 2022.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy