Δεν θα πιστέψετε τι δουλειά κάνει ο πατέρας του Μπίσεσβαρ(pic)

Αναμφίβολα ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είναι η μεταγραφή που μονοπωλεί στην Κύπρο και κυρίως στους φίλους του Απόλλωνα. Ο Ολλανδός άσος έχει… θηριώδη πατέρα, ο οποίος κάνει το πιο απρόσμενο επάγγελμα.

Το όνομα του Ντιέγκο δεν μοιάζει ολλανδικό. Είναι από το Ντιέγκο Μαραντόνα και το ακόμα πιο περίεργο ξέρετε ποιο είναι; Ο μικρότερος αδερφός του άσου πλέον του Απόλλωνα, λέγεται Ρομάριο, από τον γνωστό Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή!

Με λίγα λόγια ο πατέρας του είναι… κολλημένος με τη μπάλα. Με καταγωγή από Σουρινάμ, ο πατέρας του Μπίσεσβαρ είναι αρκετά θηριώδης όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία, όμως το επάγγελμα που επέλεξε δεν ταιριάζει με το… παρουσιαστικό.

Αν περιμένατε πως ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες, τότε κάνετε λάθος, αφού εργάζεται ως οδηγός σε πούλμαν! Έτσι μεγάλωσε τον Ντιέγκο και τον είδε να πραγματοποιεί ένα δικό του όνειρο πραγματικότητα. Να γίνει δηλαδή επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy