«Δεν είναι φυσιολογικό δύο χαμένα πέναλτι στο ίδιο παιχνίδι»

Στα δύο πέναλτι που έχασαν Πιάνιτς και Ντεμπελέ στάθηκε ο Ρόναλντ Κούμαν, μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη δύσκολη πρόκριση (0-2 στην παράταση) επί της Κορνέγια (ομάδα γ’ κατηγορίας), στο ισπανικό Κύπελλο.

«Έχουμε έλλειψη αποτελεσματικότητας, δεν μπορεί να  συμβαίνει αυτό σε μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα. Δεν είναι  φυσιολογικό να χάνουμε δύο πέναλτι στο ίδιο παιχνίδι, δεν μπορεί να είναι και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό», είπε ο Ολλανδός προπονητής της Μπαρτσελόνα.

«Δεν το καταλαβαίνω γιατί έχουμε αρκετούς παίκτες που μπορούν να εκτελέσουν  πέναλτι. Μπορεί να είναι φόβος, δεν ξέρω. Έχουμε αποτύχει πάρα πολύ τελευταία και πάνω απ ‘όλα  δεν βοηθάει για να ηρεμήσουμε το παιχνίδι. Δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση για να σκοράρεις με πέναλτι. Δεν υπάρχει κοινό. Πάντα μπορεί κάποιος να χάσει ένα πέναλτι, αλλά σε ένα παιχνίδι όπως σήμερα, επειδή χάσαμε δύο, έπρεπε να κάνουμε μια προσπάθεια που δεν είναι φυσιολογική γι αυτόν τον τύπο παιχνιδιού», πρόσθεσε.

«Δεν έχω καμία προτίμηση για την φάση των «16» Στο Κύπελλο είναι πάντα δύσκολο είτε παίζεις ενάντια σε μια ομάδα της Primera ή σε μια ομάδα όπως η  Κορνέγια. Υπάρχουν πάντα εκπλήξεις και παράξενα αποτελέσματα.»

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy