Για το back to back η Μπράγκα

Την ευκαιρία να κάνει το back to back στο League Cup Πορτογαλίας θα έχει το ερχόμενο Σάββατο η Μπράγκα

Την ευκαιρία να κάνει το back to back στο League Cup Πορτογαλίας θα έχει το ερχόμενο Σάββατο (23/01) η κάτοχος του τροπαίου, Μπράγκα, μετά την αποψινή της νίκη επί της αποδεκατισμένης από τον κορονοϊό, Μπενφίκα, με 2-1, στο δεύτερο χρονικά ημιτελικό της διοργάνωσης απέναντι στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο αγώνας στο γήπεδο της Λεϊρία διεξήχθη κανονικά παρά το γεγονός ότι οι «Αετοί» παρατάχθηκαν χωρίς 7 παίκτες τους, οι οποίοι έχουν προσβληθεί από Covid-19 (συνολικά τα κρούσματα στο σύλλογο είναι 19).

Ο Ρουίς στο 28΄ άνοιξε το σκορ, στο 38΄ ο Πίτσι με πέναλτι ισοφάρισε, αλλά στο 59΄ ο Τορμένα έστειλε την Μπράγκα στον τελικό. Μάλιστα, η ομάδα του Καρβαχάλ έκανε το 2 στα 2 απέναντι στους «Λουζιτανούς», καθώς είχε επικρατήσει και στο πρωτάθλημα με 3-2 (εκτός έδρας).

Επίσης ήταν το 8ο σερί ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες που τελείωσε με κάποια από τις δύο να πανηγυρίζει, ενώ για την Μπενφίκα ήταν η πρώτη ήττα μετά 5 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (3 νίκες, 2 ισοπαλίες).

Στον πάγκο των «Αετών» έμειναν σε όλο το 90λεπτο οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος και Ανδρέας Σάμαρης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy