Ζιντάν: “Εχω μεγάλη ευθύνη”

Πήρε την ευθύνη για τον αποκλεισμό ο Ζιντάν

Θύμα, μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην Ιστορία του κυπέλλου Ισπανίας έπεσε η Ρεάλ Μαδρίτης που αποκλείστηκε από την Αλκογιάνο, ομάδα τρίτης κατηγορίας.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μετά τη λήξη του αγώνα ήταν απαρηγόρητος.« Υπάρχει μεγάλη ευθύνη και σε μένα ως προπονητή. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να αξιοποιείς τις ευκαιρίες. Η μπάλα δεν ήθελε να πάει μέσα, οπότε αποκλειστήκαμε» τόνισε ο Ζιζού.

Για το αν θεωρεί ντροπή τον αποκλεισμό: «Είναι δική σας λέξη, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Έπρεπε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα 3ης κατηγορίας αλλά δεν είναι ντροπή. Αυτά συμβαίνουν και πρέπει να αναλαμβάνουμε την ευθύνη, είναι μία μέρα γεμάτη πόνο, γιατί δεν θέλουμε να χάνουμε».

Για την εμπιστοσύνη των παικτών προς το πρόσωπό του:  «Κάναμε ορισμένα πράγματα φέτος, αλλά όχι τελευταία. Πρέπει να ρωτήσετε τους παίκτες αν πήραν το μήνυμα αλλά πιστεύω πως το πήραν».

Για το αν νιώθει πίεση για τη θέση του:  «Όταν χάνεις, μιλάς. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για την ήττα και οτιδήποτε έρθει. Είμαι ήρεμος, όταν οι παίκτες μου θέλουν να κερδίσουν. Θα συζητήσουμε, θα δούμε τι θα γίνει στις επόμενες ημέρες»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy