«Οδεύει προς αποχώρηση ο Αλάμπα»

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου Χάνσι Φλικ δεν επιβεβαίωσε την Τρίτη (19/1) ότι ο Ντάβιντ Άλαμπα θα φύγει από τους Βαυαρούς με προορισμό για τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως ανέφερε ο ισπανικός Τύπος, αλλά παραδέχτηκε ότι ο διεθνής Αυστριακός αμυντικός οδεύει προς αποχώρηση από το σύλλογο στο τέλος της σεζόν.

«Προχωράμε περισσότερο προς την αναχώρηση από το κλαμπ, αυτό μπορούμε να πούμε για την ώρα. Δεν ξέρω πού θα τον οδηγήσει το μονοπάτι του» δήλωσε ο Φλικ στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (19/1).

Τη Δευτέρα (18/1), η ισπανική εφημερίδα «Marca» ισχυρίστηκε ότι ο 28χρονος Αυστριακός, βασικός αμυντικός των Βαυαρών στο δρόμο προς το περσινό Champions League, συμφώνησε με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 11 εκατ. ευρώ.

Ο πατέρας του Αλάμπα, ωστόσο, το αρνήθηκε την Τρίτη: «Δεν έχει ληφθεί ακόμη καμία απόφαση και ο Ντάβιντ δεν έχει ακόμη υπογράψει στη Ρεάλ» υπογράμμισε ο Τζορτζ Αλάμπα στο γερμανικό Sport1, συμπληρώνοντας πως «δίπλα στη Ρεάλ υπάρχουν επίσης άλλοι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι».

Ο Φλικ πάντως, που πάλεψε για μήνες για να κρατήσει στο Μόναχο τον παίκτη, ο οποίος αγωνίζεται στους Βαυαρούς από την ηλικία των 16 ετών, παραδέχτηκε ότι η Μπάγερν πρέπει να κυνηγήσει έναν παίκτη αντίστοιχου επιπέδου:

«Όταν ένας παίκτης με την ποιότητά του φεύγει από το κλαμπ, είναι σαφές ότι πρέπει να πάμε και να ψάξουμε κάτι αντίστοιχο και θα το κάνουμε». Ο γερμανικός Τύπος επανέφερε πάντως ήδη στο προσκήνιο τα σενάρια για τον 22χρονο Γάλλο στόπερ της Λειψίας, Νταγιό Ουπαμεκανό.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν αρνήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο άφιξης του Αλάμπα στην ομάδα του.

«Δεν είναι ένας από τους παίκτες μου και ως προπονητής της Ρεάλ, είμαι εδώ για να σκεφτώ μόνο τον αυριανό αγώνα (σ.σ. Τετάρτη 20/1) εναντίον της Αλκογιάνο για το Κύπελλο» δήλωσε ο Γάλλος τεχνικός στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Αντίστοιχα, ο Ζιντάν αρνήθηκε να σχολιάσει οποιοδήποτε σενάριο εμπλέκει τη «βασίλισσα» με τον Κιλιάν Μπαπέ, όμως την ίδια ώρα η «Marca» συνεχίζοντας τα δημοσιεύματα, ανέφερε ότι ο Αλάμπα έχει περάσει ήδη από ιατρικές εξετάσεις, παρουσία γιατρού από το ιατρικό τιμ της Ρεάλ Μαδρίτης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy