Ήττα αποκλεισμού… και φουλ για πρωτάθλημα ο Απόλλωνας

Δέχθηκε γρήγορα το γκολ ο Απόλλωνας στον σημερινό(20/1) αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ για το Κύπελλο εκτός έδρας, κατάφερε να αντιδράσει στις αρχές της επανάληψης, αλλά μια στιγμή αδράνειας της άμυνας του, τον έφερε ξανά πίσω στο σκορ και παρά την προσπάθεια στο τέλος δέχθηκε την ήττα με 2-1 και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου!

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα δεν είχε κάτι το αξιόλογο αν εξαιρέσουμε το γκολ του ΑΠΟΕΛ στο 8΄, που μετά την επιβεβαίωση του VAR. Ο Απόλλωνας είχε την κατοχή αλλά δεν απείλησε τους γηπεδούχους. Ο ρυθμός δεν ήταν καθόλου καλός με τον ΑΠΟΕΛ να προσέχει τα νώτα του.

Πολύ δυνατά μπήκε ο Απόλλωνας στο 2ο ημίχρονο και στάθηκε τυχερός αφού μόλις στο 48΄ισοφάρισε μετά από ενέργεια του Πίττα που πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο και αυτογόλ του Σιέλη. Οι “γαλάζιοι” συνέχισαν να πιέζουν και να έχουν κάποιες προϋποθέσεις για δεύτερο γκολ, ενώ ο ΑΠΟΕΛ βγήκε μπροστά στο 65΄.

Ο ΑΠΟΕΛ στο 78΄έκανε το 2-1, αφού βρήκε την άμυνα του Απόλλωνα σε ασυνεννοησία. Ο Εφραίμ βγήκε κατά μέτωπο μπροστά έδωσε την πάσα στον Ζαχίντ, που από πλάγια έκανε το σουτ και νίκησε τον Δημητρίου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ήταν η πρώτη τελική του ΑΠΟΕΛ στο 2ο ημίχρονο. Ο Απόλλωνας παρά την προσπάθεια του δεν κατάφερε να ισοφαρίσει για δεύτερη φορά και μοιραία δέχθηκε την ήττα με 2-1 και τον αποκλεισμό από τους “8” του Κυπέλλου.

Κίτρινες: Σατσιάς, Ζαχίντ / Χάμπος

ΑΠΟΕΛ: Ουζόχο, Ενσούε, Σιέλης, Ζόρζε, Γουίλερ, Λουντέμο, Σατσιάς(67΄Ντα Βισέντι), Ζαχίντ, Εφραίμ(88΄Μερκής), Ντονγκαλά(90΄Νούχιου) και Σαχάρ(88΄Γαβριήλ).

Απόλλωνας: Δημητρίου, Χάμπος, Κατελάρης(82΄Γιούστε), Ρομπέρζ, Βασιλείου(82΄Ψύχας), Μάρκοβιτς, Ντένιτς, Ματέι, Γκακπέ(46΄Πίττας), Γιαννιώτας(51΄Ντιγκινί) και Μπένσοπ.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy