“Ξηλώνεται” για Μπίσεσβαρ… αξίζει

Όπως οι τελευταίες πληροφορίες μας από Θεσσαλονίκη μεριά μας ανέφεραν εντός της ημέρας ολοκληρώνονται και οι τελευταίες λεπτομέρειες που απομένουν για να ντυθεί ο Μπίσεσβαρ στα χρώματα του Απόλλωνα. Στον ΠΑΟΚ σήμερα(19/1) έχουν πολλή δουλειά καθώς προσπαθούν να διευθετήσουν κι άλλες υποθέσεις, όμως το θέμα με τον δανεισμό του Ολλανδού Μπίσεσβαρ, θεωρείται τελειωμένο.

Οι πληροφορίες μας επίσης αναφέρουν ότι ο Απόλλωνας, θα δώσει ένα ποσό πολύ κοντά στις τριακόσιες χιλιάδες για έξι μήνες και πλέον το ερώτημα είναι αν τα χρήματα αυτά ο Μπίσεσβαρ τα βγάλει στο γήπεδο. Πρόσφατα όπως μάθαμε ο ποδοσφαιριστής απορρίφθηκε από Ανόρθωση και Ομόνοια, εξαιτίας όπως μας ανέφεραν εργομετρικών μετρήσεων που δεν τους ικανοποιήσαν.

Σύμφωνα και με τα επίσημα στατιστικά του ποδοσφαιριστή από την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ, ο Μπίσεσβαρ αγωνίστηκε σε 5 αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας 278 λεπτά συμμετοχής, ενώ είχε και 5 συμμετοχές σε ευρωπαϊκά παιχνίδια με 95 λεπτά συμμετοχής. Είναι φανερό ότι θεωρείται παραγκωνισμένος φέτος από τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία. Η σεζόν 2019-2020 ήταν πολύ διαφορετική γι αυτόν αφού είχε σε όλες τις διοργανώσεις 40 εμφανίσεις με 2876 λεπτά συμμετοχής, 5 γκολ, 5 ασίστ, 181 μεταβιβάσεις και 30 κλεψίματα. Στον ΠΑΟΚ είναι από το 2016, με πρώτη του επίσημη εμφάνιση στις 3/8/2016 κόντρα στον Άγιαξ. Συνολικά με τον ΠΑΟΚ έχει σε όλες τις διοργανώσεις 166 συμμετοχές μέχρι στιγμής με 25 γκολ.

Στη φετινή επίσης σεζόν τα τελευταία του αγωνιστικά λεπτά τα πήρε κόντρα στην Ομόνοια στο ΓΣΠ στις 3/12/2020, στα πλαίσια του Γιουρόπα Λιγκ, όπου μπήκε ως αλλαγή στο 79ο λεπτό, ενώ προηγουμένως στις 26/11/2020 αγωνίστηκε στον εκτός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στη PSV, όπου μπήκε ως αλλαγή στο 85ο λεπτό!

Αναμφισβήτητα φαντάζει ως μια καλή επιλογή για τον Απόλλωνα, που η εμπειρία του θα βοηθήσει τους “γαλάζιους” για τον μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα έρχεται για να πάρει τη θέση του Λάρσον, που έχει διαγραφεί, αφού αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, ενώ μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της επίθεσης. Έχει την εμπειρία του πρωταθλητισμού αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2018-2019!

Αυτό που απομένει να αποδειχθεί είναι το τι θα προσφέρει στο γήπεδο και αν θα κάνει τη διαφορά, αφού θεωρείται παίκτης από το “πάνω ράφι” και οι “γαλάζιοι” θα δαπανήσουν λίγο κάτω από μια τριακοσάρα για έξι μήνες!

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy