Θετικό κρούσμα στον Απόλλωνα και νέα διαδικασία τεστ της ομάδας

Με αφορμή το θετικό κρούσμα στην ομάδα του Απόλλωνα, η διοίκηση ενημέρωσε για τη διεξαγωγή τεστ σε όλη την ομάδα σήμερα(19/1) τα οποία ήταν αρνητικά, ενώ θα διεξαχθούν και αύριο πριν τον αγώνα Κυπέλλου νέα τεστ.

Η ανακοίνωση:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει τον εντοπισμό θετικού κρούσματος στην ομάδα μας, σε άτομο το οποίο αισθάνθηκε συμπτώματα τις προηγούμενες ημέρες και ως εκ τούτου δεν παρουσιάστηκε στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και δεν ήρθε σε επαφή με κανένα άλλο μέλος της ομάδας.

Τηρώντας τις πρόνοιες του πρωτοκόλλου, το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας υποβλήθηκε το πρωί της Τρίτης (19/01) σε διαγνωστικά τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά ενώ η διαδικασία θα επαναληφθεί και αύριο το μεσημέρι (20/01) εν όψει του αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Η οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού εύχεται στο μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος το οποίο νόσησε, καλή ανάρρωση και ταχεία επιστροφή στα καθήκοντά του.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy