“Απαιτούμε άμεση αντικατάσταση Νικολάου, να κάνει το ίδιο και η διοίκηση”

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα, “Δυτικά προάστια” με την οποία καλούν τη διοίκηση της ομάδας τους όπως, προβεί σε διαμαρτυρία για τον ορισμό του διαιτητή Γιώργου Νικολάου στον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας.

Η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλων 1982 ως προστάτης της Μεγάλης ιδέας του Απόλλωνα Λεμεσού είναι εντελώς αντίθετος με τον ορισμό του Γ. Νικολάου στον αυριανό αγώνα της ομάδας μας και απαιτεί την άμεση αντικατάσταση του.
Δεν ξεχνάμε και δεν συγχωρούμε, σε αντίθεση με κάποιους άλλους που έχουν πολύ κοντή μνήμη. Ήταν 12 Φεβρουαρίου το 2020 όταν ο ίδιος ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας μετά από αγώνα της ομάδας μάς, κατέκρινε τον συγκεκριμένο εντολοδόχο για καταστρατήγηση κανονισμών, και γνωστοποιούσε επιδεικτικά στα ΜΜΕ ότι “ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι ανεπιθύμητος και πως ο Απόλλωνας δεν πρόκειται να τον δεχθεί ξανά σε αγώνα του”.
Αυτό που μας προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι η Διοίκηση της ομάδας ακόμη να προβεί στις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να γίνει η άμεση απομάκρυνση του.
Καλούμε την διοίκηση να πράξει το αυτονόητο!
Υ.Γ Στέλνουμε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να αφήσουμε την ομάδα μας ανυπεράσπιστη
Υ.Γ Γ.Νικολάου είσαι ένας σ@@@@@@ς

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy