Συμφώνησαν Μαρσέιγ και Νάπολι για Μίλικ

Στο σαμπιονά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αρκάντιους Μίλικ. Ο Πολωνός επιθετικός της Νάπολι είναι ο «εκλεκτός» του Αντρέ Βίλας Μπόας, ο οποίος «τρίβει τα χέρια του» από ικανοποίηση, δεδομένου ότι η απόκτηση του Μίλικ ενισχύει ουσιαστικά την επιθετική λειτουργία της Μαρσέιγ.

Οι προηγούμενες απόπειρες των διοικούντων την γαλλική ομάδα για να αποκτήσουν έναν κεντρικό επιθετικό, ο οποίος θα «κάνει την διαφορά», αποδείχθηκαν ανεπιτυχείς, καθώς ούτε ο Κώστας Μήτρογλου, ούτε ο Ντάριο Μπενεντέτο, κατάφεραν να ηγηθούν της «γραμμής κρούσης», δεδομένου ότι είτε δεν βρήκαν θέση στην 11αδα, είτε δεν είχαν την προσδοκώμενη αποτελεσματικότητα.

Ο Μίλικ, ο οποίος θεωρείται «ξένο σώμα» στην Νάπολι, έχει συμφωνήσει με την διοίκηση του γαλλικού συλλόγου, ευελπιστώντας να βρει στην Μαρσέιγ τους αγώνες που θέλει, προκειμένου να βρεθεί στην αποστολή για το EURO του καλοκαιριού. Παράλληλα, οι δύο σύλλογοι συμφώνησαν σε ένα ποσό της τάξης των οκτώ εκατομμυρίων ευρώ, με επιπλέον πέντε εκατομμύρια ευρώ με την μορφή μπόνους επίτευξης στόχων.

Τις επόμενες ημέρες ο Μίλικ θα μεταβεί στην Μασσαλία, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy