Μίλησε για τη διαιτησία με Ολυμπιακό, το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ, μεταγραφές και Αγκίρε…

Για όλα τα θέμα που απασχολούν τον Απόλλωνα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην Στέλλα Σωκράτους, ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου:

«Γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα. Κάναμε την ζωή μας πιο δύσκολη, αλλά σε γενικές γραμμές ο Απόλλωνας ήταν αρκετά καλός», είπε αρχικά και συμπληρώνοντας μίλησε για Ντιγκινί και Πίττα:

«Είναι δύο ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε καλή κατάσταση και γίνεται αντιληπτό από την θέση που αγωνίζονται, διότι σκοράρουν. Γενικά, η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Κρατάμε τη νίκη και επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ την Τετάρτη»

Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ: «Δύσκολο παιχνίδι. Μονός αγώνας και μέσα από τα 90 λεπτά παίζεται μία πρόκριση. Δεν παίζει ρόλο η κατάσταση που βρίσκεται η κάθε ομάδα. Εμείς θα πάμε εκεί για να διεκδικήσουμε και να πάρουμε την πρόκριση».

Για την διαιτησία: «Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν λάθη εκατέρωθεν. Υπήρχαν φάσεις που αδικήθηκε και ο Απόλλωνας. Ένα πέναλτι, που δεν δόθηκε και θα μπορούσε να γίνει το 2-0»

Για την πώληση του Σαλαϊ: «Σίγουρα είναι μία σημαντική επιτυχία για τον Απόλλωνα, να πουλάς παίκτες σε αυτές τις ομάδες. Είναι μία ομάδα που προσπάθησε να πάρει τον Αζάρ, πήρε τον Οζίλ. Μόνο από αυτό καταλαβαίνεις πολλά. Είναι σημαντικό επίσης που η επένδυση μας απέδωσε μέσα σε 18 μήνες. Από την άλλη, δεν είναι μόνο να παραχωρείς, αλλά να αξιοποιείς τα χρήματα που παίρνεις. Επίσης, πολύ σημαντικό για τον Απόλλωνα είναι που αποκτά ξανά υγεία στα οικονομικά».

Για τις μεταγραφές: «Το ζητούμενο δεν είναι αυτοί που αποχωρούν, αλλά αυτοί που θα έρθουν να προσφέρουν τα ίδια ή ακόμα και καλύτερα. Πρόθεση μας είναι να ενισχυθεί η ομάδα. Και ποσοτικά και ποιοτικά, για να δώσουμε επιλογές στον Γιάννη Πετράκη και να μπορεί η ομάδα να πετύχει τον στόχο της».

Για Μπούτνερ και Μπρούνο: «Δεν θα μπω στην λογική της ονοματολογίας. Να περιμένουμε τις εξελίξεις και δεν υπάρχει λόγος να λέμε κάτι χωρίς να υπάρχουν υπογραφές».

Εάν θα υπάρχουν εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα: «Αυτός είναι ο στόχος, αλλά δεν μπορώ να βάλω εγώ την υπογραφή σε κάποιον. Γνωρίζουμε ότι έχουμε περάσει ένα βεβαρυμμένο πρόγραμμα και η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, αλλά δεν εξελίσσονται όλα όπως τα σχεδιάζουμε».

Για τον Αγκίρε: «Είναι ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, προπονείται ατομικά στο Κολόσσι και είναι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy