“Φωνάζει”… πως θέλει ενίσχυση

Είναι παραδεκτό από όλους πλέον πως ο Απόλλωνας χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση.

Η ομάδα “φωνάζει” πως χρειάζεται ενίσχυση έτσι ώστε να μπορέσει να παλέψει μέχρι τέλους για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, κάτι το οποίο παραδέχθηκε τόσο ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου, όσο και ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Πετράκης, σε δηλώσεις τους μετά το τέλος του σημερινού (17/1) κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μέχρι στιγμής έχει αποκτηθεί μόνο ο Γεωργιανός Διεθνής μεσοεπιθετικός, Παπουνασβίλι, με τους φίλους των “γαλάζιων” να ζητούν από την διοίκηση Νίκου Κίρζη να προβεί όσο πιο σύντομα γίνεται σε περαιτέρω ενίσχυση, έτσι ώστε η ομάδα να μην πληρώσει για άλλη φορά, μετά και την πώληση Σάλαϊ, την αργοπορία και τα λάθη του παρελθόντος.

Τόσο οι τραυματισμοί, που και φέτος ταλαιπωρούν τους “γαλάζιους”, όσο και οι τιμωρίες λόγω καρτών,Χωρίς Ρομπέρζ με Σαλαμίνα ή ΑΠΟΕΛ , Χάνει Σαλαμίνα ή ΑΠΟΕΛ, πρόβλημα για Πετράκη, έχοντας και επτά ποδοσφαιριστές στο όριο Χάμπο, Πίττα, Μάρκοβιτς, Μπένσοπ, Ντένιτς, Ντιγκινί και Σακέτι, καθιστούν επιτακτική ανάγκη την μεταγραφική ενίσχυση για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy