Να σηκώσουν κεφάλι…, το έχουν ξανακάνει!

Στις 7 Νοεμβρίου οι “γαλαζοκίτρινοι” επέστρεφαν και πάλι απογοητευμένοι από το Παφιακό καθώς παρά τη μεγάλη προσπάθεια κυρίως του 2ου ημιχρόνου δεν κατάφεραν να πάρουν βαθμολογικό κέρδος και δέχθηκαν την ήττα με 1-0 από την Πάφο. Χθες(15/1) μετά από δύο μήνες και μια εβδομάδα το ίδιο συναίσθημα κατέχει όλους στους στρατόπεδο της ΑΕΛ, μετά την ήττα στο Παραλίμνι από την Ε.Ν.Π με 1-0.

“Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς” και αυτό πρέπει να έχουν στο μυαλό τους όλοι στο στρατόπεδο της ΑΕΛ. Θα πρέπει να ψάξουν σίγουρα τα λάθη τους και τι έφταιξε και ακολούθως να σηκώσουν κεφάλι, άλλωστε το έχουν ξανακάνει και μετά την ήττα από την Πάφο. Ακολούθησαν έξι νίκες στο πρωτάθλημα και δύο ισοπαλίες, ενώ ήρθε και η νίκη πρόκριση στο Κύπελλο με την ΑΕΚ.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ, τότε βρήκε τον τρόπο και όπως ο ίδιος ανέφερε στις χθεσινές του δηλώσεις “θα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι”. Δεν τέλειωσε τίποτα, απλά το αρνητικό αποτέλεσμα θα ερχόταν στο δύσκολο πρωτάθλημα που έχουμε φέτος με τις ιδιαιτερότητες του. Καλούνται λοιπόν όλοι στην ΑΕΛ, αρχής γενομένης από τον αγώνα στο Τσίρειο κόντρα στην Δόξα (22/1, 16:00), να σηκώσουν ανάστημα, να βάλουν στην άκρη τον προβληματισμό και την απογοήτευση και να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy