Σφήνα του ΠΑΟΚ για Ματέους Ρέις

Σύμφωνα με τη Record ο ΠΑΟΚ μπήκε σφήνα στη μεταγραφή του Ματέους Ρέις της Ρίο Άβε στη Σπόρτινγκ και προσπαθεί να αποκτήσει για αντί-Γιαννούλη τον Βραζιλιάνο άλλοτε μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού.

Ο ΠΑΟΚ αναζητά ενίσχυση για το αριστερό άκρο της άμυνας του μετά την παραχώρηση του Δημήτρη Γιαννούλη στη Νόριτς και μάλιστα σύμφωνα με όσα αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα προσπάθησε να μπει…στις συζητήσεις που έχει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας με την Ρίο Άβε για τον 25χρονο Βραζιλιάνο της Ρίο Άβε Ματέους Ρέις.

Ο Βραζιλιάνος – στόχος του Ολυμπιακού τον περασμένο Σεπτέμβριο – δεν υπολογίζεται από τη Ρίο Άβε καθώς του έχει επιβληθεί τιμωρία από την ομάδα του επειδή είναι αρνηθεί να αγωνιστεί σε έναν αγώνα με την Γκιμαράες.

Η Record πάντως τονίζει ότι ανάμεσα στις δύο ομάδες της Πορτογαλίας δεν υπάρχει τουλάχιστον για την ώρα συμφωνία και εκτιμά πάντως πως η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να χαλάσει την μεταγραφή και να πάρει τον παίκτη θα μείνει ατελέσφορη.

Όπως και να έχει πάντως ο Φράνκο Φεράρι του Βόλου φαίνεται πως είναι στην κορυφή της λίστας με τους πιθανούς αντικαταστάτες του Γιαννούλη αν και είναι δεδομένο ότι οι άνθρωποι του Δικεφάλου βλέπουν περιπτώσεις παικτών από το εξωτερικό για το αριστερό άκρο της άμυνας τους

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy