Ποιος παίρνει σειρά…

Η πόρτα εξόδου άνοιξε στον Απόλλωνα για τα καλά! Μετά τον Μολ που μετακόμισε στην ΑΕΚ, ήρθε η μεταγραφή του Σάλαι χθες(15/1) στη Φενέρμπαχτσέ, ενώ ο Λάρσον ήδη θεωρείται ξένο σώμα.

Από εκεί και πέρα στον Απόλλωνα, αναφέρουν ότι θα κάνουν άλλες τρεις μεταγραφές μετά τον Παπουνασβίλι και το θέμα αποχωρήσεων έχει ανοίξει για τα καλά καθώς θα πρέπει να αδειάσουν θέσεις. Ο Γκάκπε παρά τα λεπτά συμμετοχής που πήρε από τον Πετράκη, είναι στους πρώτους υποψηφίους να αποχωρήσουν, ενώ πολλές πιθανότητες αποχώρησης ή διαγραφής έχει και ο Αγκίρε, ο οποίος έχει κουράσει με τους τραυματισμούς του.

Ο Μπένσοπ επίσης δεν δείχνει να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του προπονητή αφού η χρησιμοποίηση του δεν είναι ικανοποιητική, ενώ ίσως προκύψουν και κάποιες αποχωρήσεις έκπληξη. Το μεγάλο στοίχημα και αυτό που καίει τον κόσμο του Απόλλωνα, είναι κατά πόσο θα γίνουν “εμβολιασμοί” στην ομάδα με ποδοσφαιριστές που θα καλύψουν τα κενά και δεν θα επαναληφθούν τα λάθη των προηγούμενων χρόνων που ήταν και η βασική αιτία να χαθούν τίτλοι!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy