Ο 12χρονος που έχει μία θέση στο Guinness και θέλει να γίνει επαγγελματίας (video)

Είναι μόλις 12 ετών και θα έχει μία θέση στην έκδοση του Guinness World Records, για το 2021. Ο λόγος για τον Τσινόνσο Ετσε, έναν πιτσιρικά από την πόλη Γουάρι της Νιγηρίας, ο οποίος σε ένα λεπτό, κατάφερε να κάνει 111 «γκελάκια» με μία ποδοσφαιρική μπάλα, ισορροπώντας ταυτόχρονα μία άλλη μπάλα στο κεφάλι του!

Τα βίντεο του μικρού στο διαδίκτυο, συγκεντρώνουν χιλιάδες θεάσεις, ενώ μιλώντας για τα… κατορθώματα του, δηλώνει εμπνευσμένος από τον Λιονέλ Μέσι, τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον συμπατριώτη του, Τζέι Τζέϊ Οκότσα.

«Κανείς δεν με δίδαξε. Ομωςο πατέρας μου, μού έδειξε μερικά βίντεο και εμπνεύσθηκα από αυτά», τόνισε ο Ετσε, ο οποίος συνεργάζεται με μια εταιρεία διαχείρισης, ελπίζοντας ότι το ταλέντο του, θα του δώσει την δυνατότητα να ασχοληθεί επαγγελματικά με το αγαπημένο του παιχνίδι.

«Το όνειρό μου είναι να γίνω ποδοσφαιριστής σε διεθνές επίπεδο και να ταξιδέψω σε όλον τον κόσμο, δείχνοντας αυτά που μπορώ να κάνω», πρόσθεσε το μικρό αγόρι, θέτοντας ως επόμενο… κατόρθωμα τα 2.000 (!) «γκελάκια».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy