Τώρα… αρχίζουν τα δύσκολα!!!

Ήττα και πάλι για την Καρμιώτισσα σε παιχνίδι που ήταν έξι βαθμών και πλέον μετά από τη νίκη της Ε.Ν.Π τα πράγματα άρχισαν να γίνονται πολύ δύσκολα. Ο Ερμής κατάφερε να κερδίσει με 2-0.

Χωρίς πολλά πράγματα ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους για να πετύχουν γκολ χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το παιχνίδι ήταν σκληρό με τις μονομαχίες να είναι δυνατές και σε κάποιες φάσεις είχαμε και τραυματισμούς. Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν καλός και με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες που όμως δεν ήταν ουσιαστικές.

Στην επανάληψη ο Ερμής μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο με την Καρμιώτισσα να έχει αναγκαστική αλλαγή στο 55΄μετά τον τραυματισμό του Ο.Σάσι. Στο 63΄το VAR ακύρωσε πέναλτι που δόθηκε στον Ερμή και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά. Στο 72΄ήρθε το γκολ του Ερμή, με τον Ρουσιά να σκοράρει με κεφαλιά μετά από κόρνερ και να δίνει το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Η Καρμιώτισσα, πλέον προσπάθησε να αντιδράσει και στο 82΄είχε ένα σουτ του Ρέινολντς άστοχο, ενώ ο προπονητής της ομάδας με αλλαγές προσπαθούσε να κάνει την ομάδα πιο επιθετική με τις αλλαγές. Στο 83΄ο Ερμής απείλησε με δεύτερο γκολ, ενώ στο 87΄το πέτυχε καθαρίζοντας τον αγώνα με τον Κοβάσεβιτς. Ο αγώνας μετά και τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων ολοκληρώθηκε με την Καρμιώτισσα να δέχεται την ήττα με 2-0 και πλέον να δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα για την ομάδα των Πολεμιδιών.

Κίτρινες: Γαβριήλ, Ντίας / Ρομό, Καπαρτής

Ερμής: Καϊκέ, Δημητρίου, Γαβριήλ, Μέρια(90΄Γεωργίου), Κύπρου(60′ Σιντιμπέ), Ντίας, Φόλπρεχτ(85΄Καραγκούνης), Κοβάσεβιτς, Χόλτ, Κυριακίδης (60′ Κυριακίδης) και Κονέ (46′ Βαλπόρτ)

Καρμιώτισσα: Τούμπας, Μπαράνοφ, Παχίπης(79΄Ευσταθίου), Ρόμο, Μ. Σάσι (53′ Χατζηβασίλης), Μπαργκάν (46′ Κωμοδίκης), Πέρεζ, Ι. Σάσι, Μαλεκκίδης, Χρίστου(87΄Καπαρτής) και Ρέινολντς.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy