Μαέ και Μπάμπιτς στην ενδεκάδα ή κάτι το διαφορετικό

Σημαντικό παιχνίδι σήμερα(15/1) για την ΑΕΛ εκτός έδρας κόντρα στην Ε.Ν.Π και το μόνο που έχεουν στο μυαλό στο στρατόπεδο των “γαλαζοκιτρίνων” είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει προετοιμάσει την ομάδα κατάλληλα κάτι που θα αποδειχθεί αν έγινε στο γήπεδο. Δεν θα έχει στις υπηρεσίες του τον τραυματία Αβραάμ και έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα παραταχθεί. Σίγουρος κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βοζίνια, με τους Ράσο και Τεσέιρα στο κέντρο της άμυνας. Αριστερά θα είναι ο Σάντος και δεξιά ο Μηνάς Αντωνίου, ενώ υπάρχει πιθανότητα να δούμε και τον Χάρη Κυριάκου αν ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ο Νταβόρ και με τον Ριέρα θα είναι στο χώρο του κέντρου. Ο Ντανίλο θα κινείται μπροστά τους, ενώ ο Τόρες θα αναλάβει και πάλι τα άκρα της επίθεσης.

Στη θέση του Αβραάμ τώρα που θα απουσιάσει, ίσως δούμε τον Μάε στο αρχικό σχήμα και στην κορυφή της επίθεσης τον Μπάμπιτς. Αν τους χωρέσει και τους δύο ο Κέρκεζ τότε η ομάδα γίνεται πολύ επιθετική, αφού θα χρειαστεί το γκολ με τον αντίπαλο να παλεύει για βαθμολογικό κέρδος. Υπάρχει και η πιθανότητα να δούμε Αντάμοβιτς με Νταβόρ στο χώρο του κέντρου με τον Ριερα να μετατίθεται στα άκρα της επίθεσης και τότε απομένει να δούμε ποιος θα προτιμηθεί στην επίθεση.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy