Δύο νέοι υποψήφιοι αγοραστές για την Ιντερ

Οι Financial Times αποκαλύπτουν σήμερα ότι, εκτός από τους BC Partners, άλλες δύο εταιρείες επενδύσεων ενδιαφέρονται για την αγορά της Ιντερ, η EQT με έδρα τη Σουηδία και οι Αμερικάνοι της Arctos Sports Partner. Παρά το γεγονός ότι ο Κινέζος πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Στίβεν Ζανγκ, αρνείται πως η Ιντερ είναι σε διαδικασία πώλησης, πληθαίνουν φήμες και δημοσιεύματα για την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, με την αποχώρηση της Suning.

Την περασμένη εβδομάδα, έγινε γνωστό ότι η βρετανική εταιρεία επενδύσεων BC Partners προτίθεται να προσφέρει 500 εκατ. ευρώ αναλαμβάνοντας και τα χρέη της ιταλικής ομάδας, με τον Έλληνα Νίκο Σταθόπουλο, επικεφαλής και μέτοχο της BC Partners, να έχει στα χέρια του την μελέτη του φακέλου της επικείμενης αγοράς. Σήμερα οι Financial Times, προσθέτουν στην λίστα των υποψηφίων αγοραστών τις EQT και Arctos Sports Partner, εκτιμώντας ότι οι Βρετανοί διατηρούν το προβάδισμα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy