Βάζει 490.000 ευρώ στα ταμεία του

Ένα ποσό που θα προσεγγίζει το μισό εκατ. ευρώ θα βάλει στο ταμείο του ο Παναθηναϊκός, εφόσον προχωρήσει μέχρι τέλους τα επόμενα 24ωρα η μεταγραφή του Βασίλη Ζαγαρίτη στην Πάρμα.

Το πρωί της Παρασκευής (15/1), ο Πιέρ Ντρεοσί είχε απευθείας συζητήσεις με τις «κεφαλές» της διοίκησης της ιταλικής ομάδας, συμφωνώντας προφορικά στο ποσό των 200.000 ευρώ ως ποσό μεταγραφής, συν άλλες 290.000 ευρώ που αφορούν το ποσοστό που δικαιούται ο Παναθηναϊκός από τα τροφεία εκπαίδευσης του 19χρονου μπακ (δικαιούται ένα σημαντικό ποσό και η πρώτη ομάδα του, ο Κιθαιρών Καπαρελίου της Βοιωτίας).

Ο Παναθηναϊκός έχει ζητήσει εγγυήσεις από την ιταλική ομάδα, για την «εδώ και τώρα» πληρωμή (δηλαδή με τις υπογραφές) των 200.000 ευρώ, αλλά και τραπεζικές εγγυήσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα πληρωθούν σε δόσεις τα τροφεία, προκειμένου να δώσει το τελικό «ΟΚ» για τη μεταγραφή.

Με τη συγκεκριμένη ομάδα (Πάρμα), άλλωστε, οι «πράσινοι» έχουν «καεί» στο παρελθόν στο μετακίνηση του Νίνη (καλοκαίρι 2012), καθώς δεν κατέβαλε ποτέ τα τροφεία των 475.000 ευρώ. Με αποτέλεσμα όταν «πτώχευσε» η Πάρμα και συστάθηκε σε νέα εταιρία, να «σβηστεί» και το χρέος που υπήρχε απ’ τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ποσό που διεκδικεί από τον Μάρτιο του 2020, ο Παναθηναϊκός έχοντας προσφύγει στο CAS (αναμένεται η απόφαση μέσα στις επόμενες εβδομάδες).

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy