Παραμένει στην κορυφή…

Κακό παιχνίδι είδαμε στο ντέρμπι του Απόλλωνα με την Ομόνοια, που γεμάτο σκοπιμότητα ολοκληρώθηκε στο 0-0!

Αναγνωριστικά τα πρώτα δέκα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους και να πάρουν χώρο στο γήπεδο. Πριν να ολοκληρωθεί το μισάωρο του αγώνα είχαμε την πρώτη τελική για τον Απόλλωνα με ένα γυριστό του Πίττα μετά από σέντρα του Φιλιώτη να περνά πάνω από τα δοκάρια στο 23΄, ενώ η Ομόνοια απάντησε με ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή του Λοίζου που πέρασε έξω από το δοκάρι.

Στο 40΄και 41΄είχαμε ένα σουτ του Πίττα και ένα του Ματέι, που ήταν άστοχα, ενώ οι “γαλάζιοι” ισορρόπησαν την κατοχή της μπάλας στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου. Χωρίς καθυστερήσεις ολοκληρώθηκε το ημίχρονο με τις δύο ομάδες να προτιμούν να προστατεύουν τα νώτα τους παρά να θέλουν να βγουν μπροστά.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε στον ίδιο ρυθμό, με την Ομόνοια να έχει μια πολύ καλή προυπόθεση στο 51΄αλλά ο Γιούστε ήταν παρών και αποσόβησε τον κίνδυνο. Τα πρώτα δέκα λεπτά της επανάληψης η Ομόνοια μπήκε πιο δυνατά, αφού πίεζε και κέρδισε συνεχόμενα κόρνερ.

Μετά το 65΄ο Απόλλωνας κέρδισε μέτρα και ανέβηκε στην επίθεση και στο 66΄είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία όταν ένα σουτ του Πέδρο έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Φαμπιάνο. Μετά από αυτή τη φάση δεν άλλαξε και πάλι κάτι και έτσι ο αγώνας έφτασε στο 80΄. Στο 84΄σε μια επίθεση του ο Απόλλωνας, η μπάλα έφτασε στον Βασιλείου που έπιασε το βολέ αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο 88΄η Ομόνοια είχε μια καλή προϋπόθεση αλλά τελικά η μπάλα κόντραρε και αποκρούστηκε.

Μετά και τα δύο λεπτά ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό και να παραμένουν στις θέσεις που ήταν στη βαθμολογία.

 

Κίτρινες: Χάμπος, Βασιλείου / Ασάντε

Απόλλων: Δημητρίου, Φιλιώτης, Γιούστε, Κατελάρης, Σάλαϊ, Χάμπος, Πίττας, Πέδρο, Γιαννιώτας(59΄Βασιλείου), Ματέι(83΄Νταμπό) και Ντιγκινί.

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Λέζιακς, Σέχου, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Γκόμεθ, Κούσουλος, Τιάγκο, Τζιωνής, Λοΐζου(86΄Μποτεάκ) και Ασάντε.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy