“Πρέπει και ο Απόλλωνας να πάρει τη ρεβάνς …”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Γιώργος Ιωσηφίδης μίλησε σήμερα(13/1) στον Super Sport fm 104.0 και κατέθεσε την άποψή του για το ντέρμπι στο Τσίρειο ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Ομόνοια.

Για το παιχνίδι: «Ο Απόλλων πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα φέτος, το επιζητά έντονα τα τελευταία χρόνια. Φέτος έχει την ευκαιρία να το διεκδικήσει και με τον κ. Πετράκη μπορεί να το καταφέρει. Είναι διαβασμένος προπονητής. Δεν είναι το πλέον καθοριστικό παιχνίδι απλά θα δείξει πως αντιδρά η κάθε ομάδα στην πίεση. Θα παίξει ρόλο πως θα αντιδράσουν οι παίκτες και οι προπονητές σε ένα ρεβάνς παιχνίδι. Πρέπει και ο Απόλλωνας να πάρει τη ρεβάνς για τη Λευκωσία».

Για τον Γιάννη Πετράκη: «Ανακατεύει την τράπουλα και βλέπουμε παίκτες που ήταν χαμένοι προηγουμένως, να έχουν ζωντανέψει. Μιλώ για τον Φιλιώτη και τον Ματέι κυρίως. Είναι πολύ θετικό για την ομάδα ότι ανταποκρίνεται όλο το ρόστερ. Για να πάει μια ομάδα ως το τέλος πρέπει να έχει υγιείς παίκτες αλλά και όσοι δεν είναι βασικοί να είναι έτοιμοι όταν καλεστούν».

Για την πρόβλεψή του: «Σαν κάποιος που βλέπει και τις δυο ομάδες, θεωρώ ότι το πιο πιθανό αποτέλεσμα είναι η ισοπαλία. Είναι και οι δυο ομάδες πολύ καλές τακτικά, βλέπω ισοπαλία»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy