Το «MasterChef 5» έρχεται και οι τρεις κριτές δηλώνουν έτοιμοι για δράση

Ο 5ος κύκλος του «MasterChef» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες εβδομάδες μέσα από τη συχνότητα του Star.

Λίγο πριν γνωρίσουν τους νέους επίδοξους σεφ, οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης δε σταματούν να πειράζουν ο ένας τον άλλο.

«Δεν ξέρω τι με ενόχλησε περισσότερο, το ότι είμαι με τους άλλους δύο κριτές ή ότι είμαι δεμένος τόσες ώρες», δήλωσε ο Πάνος Ιωαννίδης στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» που βρέθηκε στα γυρίσματα του trailer.

 

Στη συνέχεια, πήρε τον λόγο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ο οποίος στα προηγούμενα trailer είχε καταφέρει να «κλέψει» τις εντυπώσεις, αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη φέτος, και εξηγεί με τον δικό του τρόπο τον λόγο. «Στα δύο προηγούμενα trailer ήταν αδικημένοι σφόδρα οι δυο ψηλοί ομορφάντρες που εχουμε μαζέψει, φτάνει».

Στα προηγούμενα MasterChef έχουμε δει άνδρες να παίρνουν τον πολυπόθητο τίτλο, αλλά ο «θείος Λεωνίδας» εύχεται φέτος να κερδίσει μία γυναίκα.

Από την άλλη πλευρά, ο Σωτήρης Κοντιζάς μιλώντας για τους τέσσερις νικητές του MasterChef, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στο trailer ανέφερε: «Δώσαμε τη χαρά στους νικητές να πάρουν το αίμα τους πίσω».

Ο ίδιος βέβαια αποκάλυψε και τον λόγο που δε θέλει για κουμπάρο του τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. «Δεν έχουμε βαφτίσει τα παιδιά. Έχουμε κάνει ονοματοδοσία στην Αριάνα, στον Κένζι τη χρωστάμε. Έχει ο καιρός».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy