Σκέψεις ολιγοήμερης… παύσης

Οι αναβολές των αναμετρήσεων Ντάλας Μάβερικς-Νιού Ορλίνς Πέλικανς και Σικάγο Μπουλς-Μπόστον Σέλτικς οδηγούν το ΝΒΑ σε σκέψεις νέας… παύσης. Σύμφωνα με το KRON 4 News του Σαν Φραντσίσκο, η λίγκα εξετάζει την πιθανότητα του «λουκέτου» στο πρωτάθλημα για 7-14 ημέρες, με τις αποφάσεις να ανακοινώνονται μετά την αυριανή (12/1) έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Aξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το πρωτάθλημα θέλει να αποφύγει μια… παύση αγωνιστικής δραστηριότητας, αλλά η επιλογή έχει πέσει στο… τραπέζι, σύμφωνα με την αναφορά KRON.

Στο μεταξύ, το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου θα έχει απόψε (11/1) τηλεδιάσκεψη με την Ένωση Παικτών, προκειμένου να συζητηθεί η τροποποίηση των πρωτοκόλλων υγείας και ασφάλειας του πρωταθλήματος που σχετίζονται με την COVID-19, ενώ και οι γενικοί διευθυντές του NBA έχουν επίσης προγραμματίσει την ίδια ημέρα μια τηλεδιάσκεψη με τη λίγκα.

Με τις τελευταίες αναβολές το ΝΒΑ συμπλήρωσε τις τέσσερις στην εφετινή αγωνιστική περίοδο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy