Θέλει Bundesliga ο Σάλαϊ

Σημαντικές δηλώσεις σε ΜΜΕ της Ουγγαρίας παραχώρησε ο πατέρας του αμυντικού του Απόλλωνα Αττίλα Σάλαϊ, ο οποίος έκανε αναφορά στο μέλλον του γιού του, για τις ομάδες που τον “πολιορκούν”.

Τι ανέφερε:

«Δεν νομίζω ότι θα πήγαινε ανατολικά, η καρδιά του τραβά προς την Μπουντεσλίγκα. Έχει κάθε πιθανότητα να μεταγραφεί το καλοκαίρι, αλλά εξαρτάται πολύ από τον πρόεδρο του Απόλλωνα, αναφερόμενος σε αναφορές τουρκικού Τύπου, την Κυριακή και χθες(11/1) το βράδυ ότι εκτός από τη Γαλατασαράι, η Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρεται επίσης για τον μέσον της εθνικής ομάδας Apollon, Attila Szalai.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την κυπριακή ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2023, όπου δεν βιάζονται να τον ξεφορτωθούν.   Στο κλαμπ, τον  λατρεύουν, τον περιμένουν, τον εκτιμούν και ενώ τείνουν να τον πουλήσουν, αλλά όχι με κάθε κόστος. Βρίσκεται σε εξαιρετικό μέρος τώρα, το κυπριακό πρωτάθλημα είναι δυνατό. Υπάρχουν πολλοί κορυφαίοι παίκτες της Ισπανίας, της Αγγλίας και της Γαλλίας, η ποιότητα των αγώνων είναι καλή, οι ομάδες παίζουν γρήγορα. Είναι στην άμυνα με έμπειρους ποδοσφαιριστές, μπορεί να μάθει πολλά από αυτούς».

Για την Εθνική:

«Ήταν ομαδικός παίκτης, ζούσε και πέθανε για την ουγγρική εθνική ομάδα.Είναι πραγματικός μαχητής, όπως θα έλεγε ο Μάρκος Ρόσι, και όσο μπορώ να δω, ο ομοσπονδιακός χρειάζεται παίκτες αυτού του τύπου τώρα».

«Είναι καλό να βλέπουμε στα παιδιά και το προσωπικό ότι όλοι θέλουν να κερδίσουν, βάζοντας την καρδιά και την ψυχή τους στο γήπεδο, δεν θα τα παρατήσουν ποτέ. Η ομάδα μπορεί ακόμα να επιτύχει πολύ ωραία αποτελέσματα σε αυτό το πνεύμα και είναι σαφές ότι αυτό το θετικό περιβάλλον έχει επίσης μεγάλη σχέση με την ανάπτυξη του Αττίλα»

Δείτε το δημοσίευμα: ΣΑΛΑΙ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy