Για sms, έντυπο και μάσκα, οι καταγγελίες το τελευταίο 24ωρο

Σε 80 καταγγελίες πολιτών για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της νόσου του κορωνοϊού προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, εκ των οποίων τα 37 αφορούσαν τη μη χρήση μηνύματος ή εντύπου για τη διακίνηση τους και 43 για μη χρήση προστατευτικής μάσκας.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι από τις 6.00 το πρωί της Δευτέρας μέχρι τις 6.00 πμ σήμερα, πραγματοποιήθηκαν 10.374 έλεγχοι.

Σημείωσε ότι οι καταγγελίες αφορούσαν επιβαίνοντες σε οχήματα χωρίς sms ή έντυπο, πεζούς χωρίς sms ή έντυπο και πολίτες χωρίς μάσκα σε δημόσιους χώρους.

Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 2073 έλεγχοι και προέκυψαν 21 καταγγελίες πολιτών, εκ των οποίων οι 7 καταγγέλθηκαν για μη χρήση sms ή εντύπου και οι 14 για μάσκα. Στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 2.683 έλεγχοι με 28 καταγγελίες πολιτών, εκ των οποίων οι 22 καταγγέλθηκαν για μη χρήση sms ή εντύπου και οι 6 για μάσκα.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 819 έλεγχοι με 8 καταγγελίες πολιτών, ενός για sms και 7 για μάσκα, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 1.900 έλεγχοι με 15 καταγγελίες πολιτών, τριών για sms και 12 για μάσκα, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 1.338 έλεγχοι με 8 καταγγελίες πολιτών, 4 για sms και 4 για μάσκα και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 777 έλεγχοι χωρίς καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια η Τροχαία διενήργησε 761 ελέγχους, από τους οποίους δεν προέκυψε καταγγελία.

Από τους ελέγχους οι 23 αφορούσαν την Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία και από τους οποίους  δεν προέκυψε οποιαδήποτε παράβαση.

ΚΥΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy