O Μπέμπεκ στο Άρης-ΑΕΚ

Ο 43χρονος Κροάτης διαιτητής Ιβάν Μπέμπεκ θα διευθύνει την εξ αναβολής αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Super League, Άρης-ΑΕΚ την ερχόμενη Πέμπτη (14/1, 19:30)στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αυτή θα είναι η 3η φορά που θα «σφυρίξει» σε αγώνα του Άρη. Συγκεκριμένα, την 1η Δεκεμβρίου 2010, με διαιτητή τον Μπέμπεκ, ο Άρης πέτυχε την ιστορική νίκη-πρόκριση επί της Ατλέτικο στη Μαδρίτη (2-3) για τους ομίλους του Europa League, ενώ στις 28 Νοεμβρίου του 2020, ο Μπέμπεκ «σφύριξε» στην ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό στο «Βικελίδης» (1-2).

Ο Ιβάν Μπέμπεκ έχει διευθύνει επίσης αγώνες του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, του Ατρομήτου αλλά και σε δύο νίκες της εθνικής ανδρών: Το 1-2 επί της Λετονίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ το 2012 και το 4-3 επί της Ουγγαρίας για τα προκριματικά του Euro το 2015.

Βοηθοί του Ιβάν Μπέμπεκ στον αγώνα Άρης-ΑΕΚ θα είναι οι συμπατριώτες του Γκόραν Πατάκι και Μπόγιαν Ζομπένιτσα. Ο Θανάσης Τζήλος θα είναι ο 4ος διαιτητής με τον Κροάτη Γκόραν Γκαμπρίλο στο VAR και βοηθό του τον Πολυχρόνη Κωσταρά. Παρατηρητής θα είναι ο Βασίλης Τεροβίτσας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy