Εκτός έδρας η ΑΕΛ, εντός η Lemesos, ρεπό ο Απόλλωνας

Με τον αγώνα AEK – Robo Markets ΑΕΛ να ξεχωρίζει θα διεξαχθεί την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021 η 11η αγωνιστική, πρώτη του νέου έτους στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών. Στους άλλους δυο αγώνες, η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως υποδέχεται το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου στην προσωρινή της έδρα «ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» και η Lemesos Volleyball υποδέχεται την Ανόρθωση στο Λύκειο Πολεμιδιών. Οι αγώνες αρχίζουν στις 20:00.

*Ο πρωτοπόρος Property Gallery Απόλλων την 11η αγωνιστική θα έχει ρεπό.

Aναλυτικά οι αγώνες

«ΚΙΤΙΟΝ»: ΑΕΚ – Robo Markets ΑΕΛ

Οι δυο ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη με στόχο τους βαθμούς. Οι «κιτρινοπράσινες» είναι στο παιχνίδι της 4ης θέσης, ενώ οι «γαλαζοκίτρινες» βρίσκονται στο -3 από τον πρωτοπόρο Property Gallery Απόλλων.

Η ΑΕΚ προέρχεται από νίκη αφού την Παρασκευή επικράτησε σε εξ αναβολής αγώνα του UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου. Οι παίκτριες της Σ. Τσαγγαρίδου – Γεωργίου θέλουν να κερδίσουν για να μείνουν στο κυνήγι τουλάχιστον της Ανόρθωσης για την τετράδα.

Η Robo Markets ΑΕΛ μετά τις δυο νίκες του Property Gallery Απόλλων σε εξ αναβολείς αγώνες έπεσε στη 2η θέση. Οι «γαλαζοκίτρινες» πάνε στη Λάρνακα για το τρίποντο που θα τους επιτρέψει να ισοβαθμήσουν με τις «γαλάζιες» στην κορυφή. Η ομάδα του Στ. Μασιά έχει να αγωνιστεί από τις 15 Δεκεμβρίου, ένα σχεδόν μήνα και αναμένεται με ενδιαφέρον να δούμε με ποιον τρόπο θα εμφανιστεί στον αγώνα.

Σε εξ αναβολής αγώνα για την 4η αγωνιστική που έγινε στις 12 Δεκεμβρίου η Robo Markets ΑΕΛ επικράτησε με 3-0 σετ.

«ΝΕΑΠΟΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»: ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. – UCLan Cyprus ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ

Η Ολυμπιάδα Ν. επιστρέφει στη δράση μετά από ένα μήνα και υποδέχεται στην προσωρινή της έδρα το «ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου. Η προσφυγική ομάδα μετά τη μη διεξαγωγή του αγώνα με τον Property Gallery Απόλλων έμεινε σε αδράνεια και θα επιχειρήσει να κερδίσει στον πρώτο αγώνα του 2021.

Για την Ολυμπιάδα δεν χωρεί άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης για να διατηρήσει την επαφή της με τον Property Gallery Απόλλων και την Robo Markets ΑΕΛ.

Το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου που είναι μια πολύ φιλότιμη ομάδα πάει στη Λευκωσία για μια αξιοπρεπή εμφάνιση με «κρυφό» στόχο το κέρδος. Η ομάδα του Αυγόρου έχει συνεχόμενα παιχνίδια αφού αγωνίστηκε την Παρασκευή στη Λάρνακα με την ΑΕΚ, ενώ το Σάββατο σε εξ αναβολής αγώνα φιλοξενεί την Ανόρθωση.

Ολυμπιάδα και UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου αναμετρήθηκαν σε εξ αναβολής αγώνα για την 4η αγωνιστική στις 12 Δεκεμβρίου με την Ολυμπιάδα να επικρατεί στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου με 3-0 σετ.

ΛΥΚΕΙΟ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ: LEMESOS VOLLEYBALL – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

Σημαντικός από τη μια, και πάρα πολύ ενδιαφέρον από την άλλη αγώνας θα διεξαχθεί μεταξύ Lemesos Volleyball και Ανορθώσεως στο Λύκειο Πολεμιδιών. Κοινός στόχος και των δυο ομάδων το τρίποντο.

Η Lemesos Volleyball ενισχυμένη για πρώτη φορά με την Ζώγια Κωνσταντοπούλου θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί πλήρως την έδρα της. Σε τέτοια περίπτωση οι «ροζ» θα πλησιάσουν ακόμα και στην τετράδα.

Η Ανόρθωσις μετά την πολύ καλή εμφάνιση αλλά την ήττα με 2-3 το Σάββατο από τον Property Gallery Απόλλων πάει στη Λεμεσό σαφώς για το τρίποντο. Εάν πάρει τρίποντη  νίκη και εκμεταλλευτεί το Σάββατο το εξ αναβολής  παιχνίδι με το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου, η «Μεγάλη Κυρία» θα μπει «σφήνα» ακόμα και για την κορυφή. Άρα ο αγώνας για την ομάδα του Al. Boscovic αποκτά ιδιάζουσα σημασία.

Ο αγώνας της 4ης αγωνιστικής κατακυρώθηκε με 3-0 στην Ανόρθωση.

 

Η βαθμολογία (μετά τη 10η αγωνιστική)

  1. Property Gallery Απόλλων (9) 26-06 24
  2. Robo Markers ΑΕΛ (8) 21-05 21
  3. Ολυμπιάδα Ν. (8) 19-09 17
  4. Ανόρθωσις (7) 13-12 10
  5. ΑΕΚ (9) 10-19 09
  6. Lemesos Volleyball (9) 06-21 05
  7. UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου (8) 01-24 00

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy