Το ψάχνει για αριστερό εξτρέμ

Είναι ευρέως αποδεκτό ότι η φετινή ΑΕΛ και βάθος έχει αλλά και ποιότητα, αυτό φαίνεται άλλωστε και αποδεικνύεται μέσα από την αγωνιστική συνέπεια που βγάζει στα παιχνίδια της.

Όπως ανέφεραν τόσο ο προπονητής της ομάδας, Ντούσαν Κέρκεζ, αλλά και ο διευθυντής της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, δεν θα γίνουν μεταγραφές για χάρη των μεταγραφών, αλλά αν γίνει κάποια κίνηση θα είναι ποδοσφαιριστής, που θα είναι καλύτερος ή ισάξιος των ήδη υπαρχόντων στο ρόστερ.

Όπως πληροφορούμαστε, θα κινηθούν στην ΑΕΛ για αριστερό εξτρέμ και ήδη βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Άντονυ Γεωργίου, ο οποίος δεν καταλαμβάνει θέση ξένου, είναι γνωστή η ποιότητα του, αφού είναι και διεθνής με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Στην ΑΕΛ θέλουν τον ποδοσφαιριστή ελεύθερο, ενώ οι συζητήσεις θα δείξουν αν ικανοποιούνται και με δανεισμό του από την Τότεναμ. Να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις στην αριστερή πλευρά.

Εκτός από την περίπτωση του Γεωργίου, ψάχνουν και άλλους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη συγκεκριμένη θέση και οι επόμενες μέρες θα δείξει τι θα γίνει.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy