Π.Ο.Α.Π: “Έχετε κλείσει στο σπίτι τα παιδιά, με μόνη απασχόληση τα ηλεκτρονικά παιχνίδια”

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα(11/1) η Παγκύπρια Ομοσπονδία Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, σχετικά με τα νέα μέτρα που αφήνουν τα παιδιά μακριά από τον Αθλητισμό.

Αναλυτικά:

«Αναφορικά με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας και αφορούν τον Αθλητισμό δεν θα μπορούσαμε να μην εκφράσουμε την δυσαρέσκεια μας.
Η ομοσπονδία μας δέχεται συνεχώς αμέτρητα τηλεφωνήματα από τους ποδοσφαιριστές / γονείς / προπονητές και απλό κόσμο που θέλουν να εκφράσουν την οργή και την αγανάκτηση τους για τις αποφάσεις που πάρθηκαν και αφορούν το παιδικό ποδόσφαιρο. Με τις συνεχείς αποφάσεις σας έχετε διαταράξει την ψυχική και σωματική ηρεμία των παιδιών. Τους έχετε κλείσει στο σπίτι με μόνη απασχόληση τα ηλεκτρονικά παιχνίδια με ό, τι αυτό συνεπάγεται.
Από την πρώτη στιγμή της πανδημίας όλες οι ακαδημίες – προπονητές – ποδοσφαιριστές και γονείς έδειξαν πειθαρχία , κατανόηση για την εφαρμογή των μέτρων κάτι που αποδεικνύεται από τα μηδενικά κρούσματα που έχει ο χώρος μας. Η αυστηρή τήρηση των μέτρων μας κάνει περήφανους και μας δίνει κουράγιο για την δύσκολη συνέχεια. Ο κόσμος έχει κουραστεί ψυχολογικά και σωματικά. Εκείνο που ζητούμε είναι όπως επιτραπεί σαν πρώτη φάση η προπόνηση μέχρι 5 άτομα σε ανοιχτούς αθλητικούς χώρους κάτι που θα βοηθήσει στην ψυχολογία όλων των εμπλεκομένων. Είναι αυτονόητο ότι θα τηρούνται όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

 

Κοινοποίηση: 

Κυπριακή Κυβέρνηση – Cyprus Government
Υπουργείο Υγείας Κυπριακή Δημοκρατία
Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας
Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού – KOA
Cyprus Football Association
ΡΙΚ
Sigmalive
Alpha Κύπρου
ANT1.com.cy
OMEGAlive
Alpha Κύπρου

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy