Ο Πετράκης ταράζει τα νερά…

Ο Ελλαδίτης προπονητής δεν καταλαβαίνει από τίποτα και από κανέναν…

Ο Πετράκης από τη μέρα που ανέλαβε τον Απόλλωνα, δείχνει να έχει έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης όσον αφορά τον τρόπο που διαχειρίζεται τους παίκτες και γενικά την ομάδα, κάτι που ομολογουμένως δεν έχουν συνηθίσει οι φίλοι των “γαλάζιων”, που συχνά κριτικάρουν τον Κρητικό coach για τις επιλογές του.

Τρανό παράδειγμα το χθεσινό (9/1) νικηφόρο (4-1) παιχνίδι του Απόλλωνα κόντρα στον Εθνικό, στο Δασάκι, όπου ο Mr Giannis προέβη σε εκτεταμένο ροτέισον, καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με την Ομόνοια την Τετάρτη (13/1), αφήνοντας στον πάγκο τους Πέδρο, Βασιλείου, Μπένσοπ και Ντιγκινί και πάρα τις πολλές απουσίες των Σακέτι, Μάρκοβιτς, Γιαννιώτα, Αγκίρε και Ρομπέρζ, δεν δίστασε να δώσει φανέλα βασικού στους Κατελάρη, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, Φιλιώτη και Γκακπέ, ο οποίος θεωρείται τελειωμένος από την ομάδα.

Αυτό δείχνει την μεγάλη πίστη που έχει στο ρόστερ της ομάδας, κάτι που μέχρι στιγμής διαχειρίζεται με επιτυχία, αφού τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν. Όμως αν οι “γαλάζιοι” θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή μέχρι τέλους και να κατακτήσουν το πολυπόθητο Πρωτάθλημα μετά από 15 ολόκληρα χρόνια, θα πρέπει να ενισχυθούν άμεσα, έτσι ώστε ο Πετράκης να έχει περισσότερες επιλογές για την δύσκολη συνέχεια.

Ν.Κ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy