Δεν το τέλειωσε και το πλήρωσε!

Δεν τα κατάφερε η Καρμιώτισσα να πάρει τους τρεις βαθμούς, αφού ισοφαρίστηκε στο 86΄και τελικά πήρε τον ένα βαθμό της ισοπαλίας, κάτι που έφερε απογοήτευση στην ομάδα.

Αναγνωριστικά τα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν ρυθμό. Στο 17΄ο Ι.Σάσι εκμεταλλεύτηκε το λάθος του αμυντικού της Δόξας που έδωσε λανθασμένα πίσω στον τερματοφύλακα τη μπάλα και αφού τον ξεπέρασε πλάσαρε στην εστία κάνοντας το 1-0. Μετά και το γκολ που δέχθηκε η Δόξα προσπάθησε να αντιδράσει και είχε δύο καλές φάσεις πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο 26΄σέντρα σουτ του Εγγλέζου έσωσε ο Τούμπας, όπως έκανε και στο 33΄σε απευθείας φάουλ του ίδιου ποδοσφαιριστή. Στο 40΄η Δόξα προσπάθησε να απειλήσει και πάλι αλλά σε σουτ που έγινε η μπάλα πέρασε άουτ για να ολοκληρωθεί μετά τα τρία λεπτά καθυστερήσεων το ημίχρονο στο 1-0 για την Καρμιώτισσα.

Με γρήγορο ρυθμό ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να έχουν από μία ευκαιρία, πρώτα η Καρμιώτισσα στο 52΄με σουτ του Ρέινολντς και ακολούθως η Δόξα στο 55΄, όπου το μακρινό σουτ του Εγγλέζου κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Η Δόξα προσπαθούσε να ισοφαρίσει και η Καρμιώτισσα να κρατήσει το σκορ και να καθαρίσει τον αγώνα με δεύτερο γκολ κάτι που δεν κατάφερε.

Τελικά στο 86΄σε μια φάση διαρκείας στην περιοχή της Καρμιώτισσας, μετά από γύρισμα ο Χριστοφή με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα για να ισοφαρίσει σε 1-1. Παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων τελικά το σκορ δεν άλλαξε και έτσι οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 1-1!

Κίτρινες: Νεοφύτου / Εγγλέζου

Καρμιώτισσα: Τούμπας, Ευσταθίου(89΄Χατζηβασίλης), Μπαράνοφ, Ρόμο, Ο.Σάσι (68′ Κωμοδίκης), Μπαργκάν(76΄Παχίπης), Πέρεζ, Ι.Σάσι, Μαλεκκίδης, Ρέινολντς, Νεοφύτου(89΄Καπαρτής).

Δόξα: Σισκόφσκι, Πάντιτς, Εγγλέζου, Μπόλιεβιτς (46′ Κόστα), Μουκτάρης (39′ Χριστοφή), Σαντίκ, Οικονομίδης, Λούις Κάρλος (63′ Καρλίτος), Τραϊτσέφσκι (63΄ Ολιβέιρα), Μέσκα, Κίκας(90΄Ασαμόα).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy