Αποκλείστηκε στην Παμπλόνα λόγω κακοκαιρίας η Ρεάλ

Η «Φιλομένα» αναγκάζει τους «μερένγκες» να διανυκτερεύσουν ξανά στη βασκική πόλη και αναμένεται να πάνε απευθείας στη Μάλαγα για το Σούπερ Καπ.

Η ταλαιπωρία της Ρεάλ Μαδρίτης ελέω της κακοκαιρίας «Φιλομένα» συνεχίζεται, καθώς ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η αποστολή παραμένει καθηλωμένη στην Παμπλόνα.

Οι «μερένγκες» είχαν δυσκολευτεί να φτάσουν εξαρχής στην ισπανική πόλη για να παίξουν με την Οσασούνα (0-0) το Σάββατο και συνεχίζουν να βρίσκονται εκεί, καθώς οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν τους επιτρέπουν να πετάξουν για την πρωτεύουσα.

Έτσι, θα διανυκτερεύσουν για τρίτο βράδυ στη βασκική πόλη και εν συνεχεία θα μεταβούν απευθείας από εκεί στη Μάλαγα, όπου την Πέμπτη θα παίξουν με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για τα ημιτελικά του ισπανικού Σούπερ Καπ.

Μετά την εν λόγω διοργάνωση, ακολουθούν δύο ακόμη εκτός έδρας αναμετρήσεις με Αλκογιάνο (Κύπελλο) και Αλαβές (πρωτάθλημα), με τη «βασίλισσα» να ξαναπαίζει στη Μαδρίτη στις 31 Ιανουαρίου…

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy