Την Τετάρτη ίσως έχουμε τα πρώτα χιόνια, η πρόβλεψη του καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται σταδιακά την Τετάρτη. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και σταδιακά, στα δυτικά παράλια, νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νότιοι, ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα νότια και στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις, αλλά το απόγευμα θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος, από ψηλές νεφώσεις. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος, από ψηλές νεφώσεις. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και από το μεσημέρι αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Το βράδυ δυνατό να σημειωθεί χιονόπτωση, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Τη Δευτέρα η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στο εσωτερικό, άνοδο στα ορεινά, αλλά μη αξιόλογη μεταβολή στα παράλια, παραμένοντας αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Τρίτη δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή της θερμοκρασίας, ενώ την Τετάρτη θα σημειώσει μικρή πτώση.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy