Εκνευρισμένος με το… χιόνι ο Ζιντάν

Ο συνήθως ψύχραιμος, Ζινεντίν Ζιντάν, δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του, λίγο μετά την «λευκή» ισοπαλία της Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Οσασούνα.

«Αυτός, δεν ήταν ποδοσφαιρικός αγώνας», σχολίασε ο Γάλλος προπονητής και πρόσθεσε: «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν ήταν ποδοσφαιρικός αγώνας. Οι συνθήκες ήταν πολύ περίπλοκες και ιδιαίτερες. Σας μεταφέρω τα συναισθήματα μας, μετά από ό,τι έχει συμβεί τις τελευταίες ημέρες. Δεν ξέρουμε πότε θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στο σπίτι μας, αύριο, μεθαύριο… Θα ξεχάσουμε τον αγώνα και θα σκεφθούμε το επόμενο παιχνίδι την Τετάρτη. Παίξαμε το παιχνίδι γιατί μας είπαν να το παίξουμε. Αλλά κατά την άφιξη μας, με αυτές τις συνθήκες, είδαμε αυτό που είδαμε. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Ο κόσμος ήθελε, απλώς να δει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Και σήμερα (σ.σ. Σάββατο 9/1), οι προϋποθέσεις για να δούμε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, δεν υπήρχαν. Ο αγώνας έπρεπε να αναβληθεί».

Υπενθυμίζεται, ότι λόγω της ιστορικής χιονοθύελας «Filomena» που πλήττει την Ισπανία, ο αγωνιστικός χώρος του «El-Sadar», ήταν σε πολλά σημεία καλυμμένος από χιόνι, ενώ η ολισθηρότητα ήταν αισθητή, με αποτέλεσμα οι παίκτες των δύο ομάδων να προσπαθούν περισσότερο να μείνουν… όρθιοι και δευτερευόντως να παίξουν ποδόσφαιρο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy