Με συνταγή ΑΕΚ ή κάτι αλλάζει ο Κέρκεζ

Σημαντικό παιχνίδι ντέρμπι σήμερα(9/1) κόντρα στην Ομόνοια για την ΑΕΛ στις 16:00, που θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο της σερί στο Τσίρειο και να κάνει το εννιά στα εννιά για να παραμείνει στην κορυφή.

Ο νόμος του ποδοσφαίρου λέει ότι ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει αλλά ο Ντούσαν Κέκρεζ, ίσως προβεί σε αλλαγές αναλόγως του αντιπάλου που έχει απέναντι του. Ο Βοζίνια θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Τεσέιρα και Ράσο μπροστά του. Απο εκεί και πέρα ίσως μεταφερθεί δεξιά ο Σάντος ελέω Λέζιακς, ενώ αν δεν γίνει αυτό θα έχουμε τον Σάντος αριστερά και Μηνά Αντωνίου ή Χάρη Κυριάκου δεξιά.

Νταβόρ, Ριέρα και Ντανίλο θα είναι στο χώρο του κέντρου με Αβραάμ και Τόρες στα άκρα της επίθεσης. Ο Μπαμπιτς θα αναλάβει τον ρόλο που τα πάει περίφημα στην κορυφή της επίθεσης και όλοι ευελπιστούν ότι θα συνεχίσει το σκοράρισμα. Ο Κέκρεζ έχει μελετήσει πολύ καλά τον αντίπαλο του και θέλει οι ποδοσφαιριστές του να συνεχίσουν από εκεί όπου έμειναν με την ΑΕΚ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy