Η άτακτη Μαντλίν Ράιτ δεν χρειάζεται πια το ποδόσφαιρο, μόνο τους οπαδούς (pics&videos)

Τον περασμένο Δεκέμβρη η Τσάρλτον ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με την Μαντλίν Ράιτ. Η 22χρονη αγωνιζόταν στη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου, όταν ένα… αυτογκόλ την έθεσε εκτός πλάνων. Δύο βίντεο στο snapchat ήταν αιτία. Ένα όπου εμφανίζεται να οδηγεί πίνοντας σαμπάνια και ένα δεύτερο όπου εισπνέει ήλιον από ένα μπαλόνι.

“Ο σύλλογος ενημερώθηκε για το βίντεο και γρήγορα διερεύνησε το περιστατικό. Ως σύλλογος είμαστε απογοητευμένοι με αυτή τη συμπεριφορά, που δεν αντιπροσωπεύει τα πρότυπα που τηρεί η ομάδα. Η αθλήτρια έχει μετανιώσει και αποτελεί παρελθόν για τον σύλλογο. Θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι παρόλο που η συμπεριφορά δεν είναι αποδεκτή, η ευημερία των παικτών παραμένει σημαντική για εμάς και η Μαντλίν Ράιτ θα εξακολουθεί να έχει πρόσβαση στα κανάλια υποστήριξης του συλλόγου εάν το χρειαστεί”, ανέφερε στην ανακοίνωση της η Τσάρλτον, γνωστοποιώντας τις εξελίξεις.

Ο Τζόσουα Χάρις, εκπρόσωπος του ιδρύματος Brake για την οδική ασφάλεια, τόνισε χαρακτηριστικά πως “οδήγηση και αλκοόλ απλά δεν συνδυάζονται. Όταν οδηγείς διατηρείς ουσιαστικά τον έλεγχο ενός πιθανού φονικού όπλου, κάτι που προϋποθέτει πλήρη συγκέντρωση και μηδενική απομείωση προκειμένου να το κάνεις με ασφάλεια”.

Η Μαντλίν Ράιτ είχε απασχολήσει με ένα παρόμοιο περιστατικό και την προηγούμενη ομάδα της, Μίλγουολ. Έναν χρόνο πριν είχε κυκλοφορήσει ένα βίντεο με τον σκύλο της στο τιμόνι και το όχημα εν κινήσει…

Η 22χρονη ωστόσο δεν μοιάζει να πτοήθηκε ιδιαίτερα από τις τελευταίες εξελίξεις και αποφάσισε να εξασφαλίσει το εισόδημα της, εκμεταλλευόμενη την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Έτσι σύστησε στους 140.000 ακολούθους της στα social media, την σελίδα που έστησε στο OnlyFans. Η πρώην σταρ της Τσάρλτον χρεώνει με 33 λίρες τη μηνιαία συνδρομή στη σελίδα της, όπου ήδη παρατηρείται… κοσμοσυρροή. Πόσταρε ένα βίντεο στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί, καλώντας τους θαυμαστές να… ‘τσεκάρουν το βιογραφικό’.

Πολλοί άνδρες συνάδελφοι της στο άθλημα, παράλληλα με την καριέρα τους εκμεταλλεύονται και την εικόνα τους. Το περίφημο image rights, κερδίζοντας αρκετά επιπλέον χρήματα. Για την Μαντλίν Ράιτ η ιστορία ίσως αποδειχθεί λίγο διαφορετική. Ίσως να μην έχει πια ανάγκη το ποδόσφαιρο. Αλλά μόνο τους οπαδούς. Tο μήνυμα που στέλνει στη σελίδα της στο OnlyFans είναι “αγγελικό πρόσωπο, διαβολικές σκέψεις”… Για να το λέει, έτσι θα είναι.

contra.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy