Δεσπόζει το ντέρμπι στο Τσίρειο, στο Δασάκι ο Απόλλωνας

Με τρεις αναμετρήσεις αρχίζει η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα Cyta το Σάββατο (09/01) για τη 19η αγωνιστική.

Στις 16:00 στο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής η ΑΕΛ φιλοξενεί στο Τσίρειο την Ομόνοια. Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ θέλει το τρίποντο για να διατηρήσει το απόλυτο στην έδρα της και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, η Ομόνοια πάει στη Λεμεσό με στόχο τους τρεις βαθμούς για να ξεπεράσει τους «λέοντες».

Στις 18:00 στο Δασάκι ο Εθνικός φιλοξενεί τον Απόλλωνα σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Η ομάδα του Ηλία Χαραλάμπους το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται αρκετά ανεβασμένη και θα ψάξει το βαθμολογικό κέρδος για να… ανασάνει στην προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού. Οι Λεμεσιανοί με τη σειρά τους θέλουν το τρίποντο για να εκμεταλλευτούν τις όποιες απώλειες της αναμέτρησης μεταξύ της Ομόνοιας και της ΑΕΛ.

Η αγωνιστική ημέρα ολοκληρώνεται στις 20:00 στο ΓΣΠ με την αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ με τον Ερμή. Η ομάδα της Λευκωσίας με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη για πρώτη φορά στον πάγκο θέλει να αφήσει πίσω τις κάκιστες εμφανίσεις του παρελθόντος και να κάνει μια νέα αρχή. Οι φιλοξενούμενοι πάνε στη Λευκωσία χωρίς άγχος και με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά το σημερινό(9/1) πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις: 

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου
16:00 ΑΕΛ – Ομόνοια (Cytavision Sports 1 HD)
18:00 Εθνικός – Απόλλων (Cytavision Sports 2 HD)
20:00 ΑΠΟΕΛ – Ερμής (Cablenet Sports 1 HD)

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy