Δεδομένες οι αλλαγές από Πετράκη

Δύσκολη έξοδος για τον Απόλλωνα ο οποίος σήμερα(9/1) στις 18:00 αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Εθνικό Άχνας.

Ο Απόλλωνας θέλει αντίδραση μετά την ήττα από την Ομόνοια, ενώ πριν ξεκινήσει το δικό του παιχνίδι θα είναι γνωστό το αποτέλεσμα στο ντέρμπι, που υπό προϋποθέσεις θα του δώσει την ευκαιρία να επανέλθει στην κορυφή.

Ο Γιάννης Πετράκης θα προβεί σίγουρα σε αλλαγές, με τις επιστροφές του Ματέι και του Χάμπου στην ενδεκάδα. Απο εκεί και πέρα θα έχουμε την απουσία του φορμαρισμένου Γιαννιώτα, λόγω καρτών, ενώ θα υπάρχουν και οι συνηθισμένες απουσίες των τραυματιών.

Ο Δημητρίου θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τον Πέδρο δεξιά στην άμυνα, ενώ υπάρχει και η επιλογή του Φιλιώτη με τον Πέδρο να παίζει πιο μπροστά στην επίθεση. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι σίγουρα ο Γιούστε με τις περισσότερες πιθανότητες να έχει ως παρτενέρ του ο Σάλαι, εκτός αν προτιμηθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Κατελάρη να έρχεται δίπλα στο Γιούστε. Αριστερά θα είναι ο Σάλαι ή ο Βασιλείου.

Στο χώρο του κέντρου θα έχουμε δύο εκ των Χάμπου, Ντένιτς ή Κατελάρη στα αμυντικά χαφ, ενώ πιο μπροστά θα είναι ο Ματέι. Στα άκρα της επίθεσης θα δούμε και πάλι Πίττα, ενώ ίσως έχουμε έκπληξη με τη συμμετοχή του Παπαουνασβίλι στο βασικό σχήμα, αλλιώς θα πάρει τη θέση του ο Ντιγκινί και μπροστά ο Νταμπό.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy