Παίζεται η 17η και 13η αγωνιστική και μετά μόνο προπονήσεις!

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας σήμερα(8/1) πριν από λίγο και τα νέα μέτρα που θα έχουν ισχύ από την Κυριακή(10/1) μέχρι και (31/1), η Β΄και Γ΄κατηγορία θα συνεχίσει μόνο με προπονήσεις αυτό το διάστημα.

Έτσι λοιπόν μετά και τις τελευταίες εξελίξεις το πρωτάθλημα υα συνεχιστεί αύριο Σάββατο(9/1) με την 17η αγωνιστική στη Β΄κατηγορία και τη 13η στη Γ΄κατηγορία και μετά θα έχουμε αναβολή για τρεις εβδομάδες.

Η επίσημη ανακοίνωση από την ΚΟΠ:

Μετά τις σημερινές αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου και τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση για αντιμετώπιση της εξάπλωσης του Covid-19, τα Πρωταθλήματα Β’ και Γ’ Κατηγορίας από την ερχόμενη Κυριακή 10 Ιανουαρίου, αναστέλλονται μέχρι την 31η Ιανουαρίου 2021.

Σημειώνεται πως, οι αγώνες των Πρωταθλημάτων Β’ και Γ’ Κατηγορίας που είναι προγραμματισμένοι για το Σάββατο 9 Ιανουαρίου θα διεξαχθούν κανονικά ενώ οι αγώνες που είναι προγραμματισμένοι για την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, αναβάλλονται.

Παράλληλα συνεχίζεται η αναστολή όλων των υπόλοιπων διοργανώσεων Παίδων, Νέων, Κοριτσιών και Grassroots.

Συνεχίζονται κανονικά αλλά χωρίς την παρουσία θεατών τα Πρωταθλήματα Α’ Κατηγορίας Ανδρών, Γυναικών και Futsal.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy