Ύποπτος ο γιατρος του Μαραντόνα για πλαστογραφία της υπογραφής του Ντιεγκίτο!

Ο προσωπικός γιατρός και στενός φίλος του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, Λεοπόλδο Λούκε, ερευνάται και για το ενδεχόμενο πλαστογραφίας της υπογραφής του Αργεντινού θρύλου σε επίσημα έγγραφα.

Όλο και πιο δύσκολη γίνεται η θέση του προσωπικού γιατρού του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, Λεοπόλδο Λούκε, αναφορικά με τις αιτίες θανάτου του Αργεντινού θρύλου, στις 25 του περασμένου Νοεμβρίου.

Ο νευροχειρούργος, στενός φίλος του Ντιεγκίτο, είναι ύποπτος εκτός από ιατρική αμέλεια, και για το ενδεχόμενο πλαστογραφίας της υπογραφής του Μαραντόνα σε επίσημα έγγραφα, με την Εισαγγελία να έχει ζητήσει σχετική έρευνα για έγγραφα που κατασχέθηκαν από το σπίτι και το γραφείο του Λούκε.

Γίνεται λόγος για τρία έγγραφα με «ύποπτες υπογραφές», την ώρα που ο Λούκε υποστηρίζει συνεχώς ότι είναι αθώος και πως έκανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δυνατή φροντίδα του Μαραντόνα.

Στα χαρτιά που κατασχέθηκαν, όμως, υπάρχει ένα γεμάτο υπογραφές, στο οποίο φαίνεται σαν ο Λούκε να προσπαθεί να αντιγράφει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την υπογραφή του Μαραντόνα, αλλά και ένα με σκαναρισμένη την υπογραφή του Ντιεγκίτο με παραλήπτες τους υπεύθυνους της κλινικής Ολίβος (όπου ο Μαραντόνα υποβλήθηκε, στις αρχές Νοεμβρίου, στην επέμβαση στον εγκέφαλο), με το οποίο ζητούνταν όλο το κλινικό ιστορικό του ασθενούς, το οποίο βάσει νομοθεσίας μπορούσε να ζητήσει μόνο ο ίδιος.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy