Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες (8/1)

Όπως είναι γνωστό, από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ποδοσφαιριστές και προπονητές που συμπληρώνουν απαγορευτικό αριθμό κιτρίνων καρτών,  μπορούν να εκτίσουν την ποινή τους σε ένα από τους επόμενους δύο αγώνες του Πρωταθλήματος.

Η απόφαση εναπόκειται στην ομάδα τους, η οποία οφείλει να ενημερώσει γραπτώς για την απόφαση της την ΚΟΠ.

Βάσει του πιο πάνω κανονισμού, οι ομάδες έχουν ενημερώσει την ΚΟΠ για τα ακόλουθα (το κείμενο ανανεώνεται): 

*Ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών Ανδρέας Νεοφύτου θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας ΑΛΣ Ομόνοια 29ης Μαίου Κωνσταντίνος Λουβαρής θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Ο Κορμακίτης Τζιόζεφ Βραχίμη θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Αμαθούς Αγίου Τύχωνα Dmytro Strelkovski θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Δερύνειας Secouba Diatta θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Οθέλλου Αθηαίνου Ραφαήλ Αναστασίου θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Αραδίππου Μάριος Κουζαρή θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy